SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
GF IDROTT GYMNASTIKFÖRENING

Välkomna!
Varmt välkomna till GF Idrott Gymnastikförening!
Vi bedriver barn- och ungdomsgymnastik, parkour samt truppgymnastik.
Vi bedriver all vår verksamhet på Puls Arena, Varggatan 17 i Landskrona.
 
Är du eller ditt barn intresserade av att börja träna hos oss?
I fliken Vanliga frågor och svar, kan ni bl.a. läsa om våra olika grupper samt om hur ni går tillväga för att anmäla er. 
 
Extra träning varannan vecka
2024-01-04 17:15

Vårterminen 2024 inför vi möjlighet till extra gymnastikträning varannan fredag för alla medlemmar som är födda 2014 eller tidigare. Vill du träna mer? Varmt välkommen till våra extra träningar när det passar dig. 

Terminsbrev från styrelsen
2023-12-20 21:23

Höstterminen har nu nått sitt slut och vi i styrelsen vill passa på att önska er alla en riktigt GOD JUL och ett GOTT NYTT ÅR.  Nu laddar vi batterierna för att komma tillbaka med massa ny energi till en ny termin. 

 

Vi vill även rikta ett stort tack för den här terminen till alla våra medlemmar och ledare. Att se alla våra gymnaster och parkourare kämpa på med olika svårigheter och glädjen i deras ögon när de klarar något nytt. 

 

Terminen har som vanligt gått fort, men när vi tänker tillbaka har föreningen hunnit med en massa skoj och spännande saker. I oktober arrangerade vi två tävlingar, region sexan och region femman. Vår traditionella julshow som i år delades upp i två akter blev som vanligt en härlig avslutning på terminen och också en fantastisk show visades upp av våra gymnaster och parkourare. Våra trupper har också varit iväg och tävlat runt om i Skåne. För vissa trupper var detta deras allra första tävling, vilket alltid är lite extra spännande och roligt. 

 

Vi har under terminen även fortsatt föreningsutvecklingen. Inför terminen anställde vi Matilda som ingått som ledare i många av våra grupper/trupper under terminen. Matilda tillsammans med oss i styrelsen har också arbetat fram en ny utvecklingsmodell, vilket har inneburit en del förändringar på kort och lång sikt. Det första vi i föreningen gör för att arbeta med gymnastikförbundets riktlinjer kring träning och tävling är att samtliga grupper har ändrat namn inför nästa termin. Läs mer: Namnbyte av grupper inför vårterminen 2024
Det har också tagits fram en tränarportal som är ett stödmaterial till våra ledare och denna kommer att presenteras på vårt första ledarmöte nästa år. 

 

Till nästa termin startar vi upp en ny grupp för barn födda 2017-2018 (Trupp Ljusgrön 2017-2018). Vi har ett högt tryck och våra platser går snabbt åt. Vi arbetar därför konstant med att kunna starta upp nya grupper. För att kunna starta upp nya grupper behöver vi få tag på fler ledare! 

 

Till sist vill vi passa på att ännu en gång tacka för denna termin!

 

Hälsningar Styrelsen, GF Idrott Gymnastik

Vi söker fler ledare - är det du?
2023-12-14 14:15

Gymnastik och parkour är roligt! Det märks bland barnen och ungdomarna som fortsätter sin träning hos oss. Detta innebär även att köplatserna blir fler, men vi vill såklart erbjuda så många som möjligt ett aktivt liv. För att möta den stora efterfrågan och för att kunna starta upp nya grupper så behöver vi flera ledare. 

  • Brinner du för barns och ungas rörelse, och vill vara en del av ett ledarteam?
  • Har du ett barn i kö och kan tänka dig att ställa upp som ledare?
  • Tycker du föreningslivet är roligt och vill bli en del av GF Idrott-familjen?

Passar en eller flera in på dig? Då ska du absolut ta kontakt med oss!
Ingen förkunskap eller gymnastikerfarenhet krävs.

 

Som ledare i GF Idrott erbjuds du:

  • Kostnadsfri grund- och fortutbildning.
  • Träningsplanering för just din åldersgrupp.
  • En symbolisk ersättning alternativt rabatt på träningsavgift.
  • Förtur i grupper för ditt/dina barn.

Och viktigast av allt - en del i en gedigen samhörighet av styrelse, ledare och medlemmar. Vår förening präglas av engagemang, glädje och gemenskap!

 

Vi ser fram emot din kontakt!
Hör av dig till: kansli@gfidrottgymnastik.se 

Nyheter från våra grupper
Det finns inga nyheter..
 
Våra sponsorer