SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
GF IDROTT GYMNASTIKFÖRENING
Välkomna!
Varmt välkomna till GF Idrott Gymnastikförening!
Vi bedriver barn- och ungdomsgymnastik, parkour samt truppgymnastik.
Vi bedriver all vår verksamhet på Puls Arena, Varggatan 17 i Landskrona.
 
Är du eller ditt barn intresserade av att börja träna hos oss?
I fliken Vanliga frågor och svar,, kan ni bl.a. läsa om våra olika grupper samt om hur ni går tillväga för att anmäla er. 
 
Anmälan Vårterminen 2023
2022-11-10 11:19

Befintliga medlemmar 

De medlemmar som gick hos oss under höstterminen får den 23/11 mejl angående betalning/bekräftelse av sin plats. Om det är någon som inte får mejlet ber vi er först kolla i er skräppost och annars höra av er till oss. 

 

Nya medlemmar 
Tisdagen den 20/12 öppnar anmälan till vårterminen 2023 för NYA medlemmar. Anmälan görs här. Information gällande våra grupper och deras träningstider ser ni under fliken "Våra grupper"

 

Terminsstart

Vi kommer att starta upp terminen vecka 3.

 

Har ni några frågor/funderingar kan ni i första hand leta efter ett svar bland "Vanliga frågor och svar" och hittar ni inte svaret där kan ni alltid höra av er via mejl.

 
 
JULUPPVISNING den 3/12
2022-11-06 11:59

Hej!

Start för juluppvisningen den 3 december är kl. 13.00 slut ca 14.30. Ledarna kommer skicka ut mer info om denna dag till respektive grupp.

 

Vi undrar om det finns någon av er föräldrar som har en mindre eller större lastbil som skulle kunna hjälpa oss med att flytta våra redskap från Puls Arena (fredag 2/12 17-18-tiden) till idrottshallen Karlslund samt tillbaka efter uppvuísningen på lördagen?

Kommunen har nämligen ändrade rutiner. Tidigare har de kört redskapen till oss men tyvärr är det indragningar. Det är upp till föreningen själv att ordna med detta.

 

Om du har möjlighet till detta så hör av dig till kansli@gfidrottgymnastik.se 

 

Mvh

Styrelsen 

 

Juluppvisning 3/12-22
2022-10-27 21:20

Nu närmar sig slutet på terminen och vår juluppvisning.

Juluppvisningen äger rum lördagen den 3/12 i Idrottshallen Karlslund där alla våra grupper visar upp sig för föräldrar, syskon, släkt och vänner. 

Varmt välkomna

Nyheter från våra grupper
Det finns inga nyheter..
 
Våra sponsorer