SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
GF IDROTT GYMNASTIKFÖRENING

Vanliga frågor och svar

1. Kan mitt barn provträna?

2. Vilka olika grupper finns?

3. Vilken grupp ska jag välja?

4. Vad kostar en termin?

5. Hur anmäler jag mitt barn? 

6. Mitt barn går redan i en grupp. Måste vi göra en nyanmälan inför nästa termin?

7. Gruppen jag är intresserad av är fullbokad. Kan jag stå i kö om någon hoppar av?

8. När börjar terminen?

9. Hur ser tiderna ut inför terminen?

10. Vad ska barnen ha på sig när de tränar?

11. Får jag som förälder sitta med i träningshallen?

12. Mitt barn är sjukt, ska jag göra en sjukanmäla?

 

1. Kan mitt barn provträna? 
Innan ditt barn provar på måste du boka samt betala för platsen i gruppen. När ni bokat er plats har ni två tillfällen på er att prova på. Om ditt barn inte vill gå kvar efter andra tillfället, meddelar ni kansliet innan tredje tillfället sker och då betalar vi tillbaka allt utom medlemsavgiften. Efter tredje träningstillfället görs ingen återbetalning.

 

2. Vilka olika grupper finns?

Information om våra grupper inom truppgymnastik (inkl familjegympa och vuxengympa)

Information om våra parkour-grupper

 

3. Vilken grupp ska jag välja?

Information om detta kommer att uppdateras.

 

Parkour

Parkour Grund

Inga förkunskaper krävs. Vi tränar på våra grundformer så som att balansera, springa, gå, hoppa, rulla, klättra, krypa, kasta och fånga.

 

Parkour Fortsättning

När ledarna i grundgruppen anser att man klarar parkourens grunder erbjuds man plats i Fortsättning.  

 

Parkour Äldre

Träningsgrupp för nya och erfarna parkourutövare. Inga förkunskaper krävs.

 

4.  Vad kostar en termin?

Medlemsavgift (gäller juli-juni): 200 kr.

Träningsavgift och licensavgiften varierar beroende på vilken grupp det gäller.

 

5. Hur anmäler jag mitt barn (ny medlem)? 
Du anmäler ditt barn via vårt bokningssystem: Anmälan via bokingssystem

Följ instruktionerna för att logga in. Därefter kan ni se vilka grupper som erbjuds. Det är möjligt att filtrera på vilket år barnet är fött. Vid varje grupp står det hur många lediga platser det finns kvar i gruppen. Är gruppen full står det "Fullbokad" i rött. När bokningen är stängd står det "Ej öppen".

 

6. Mitt barn går redan i en grupp. Måste vi göra en nyanmälan inför nästa termin? 
Nej, inför varje termin får ni mejl med en betalningslänk. Betala avgiften för att bekräfta er plats inför nästa termin. 

 

7. Gruppen jag är intresserad av är fullbokad. Kan jag stå i kö om någon hoppar av? 

Ni kan prenumerera på en plats i gruppen genom bokningssidan. Reservplats erbjuds endast under de första sex veckorna på terminen.

 

8. När börjar terminen? 

Vårterminen 2024 startar söndag vecka 3.

 

9. Hur ser tiderna ut för terminen?

Vilka träningstider som gäller för vårterminen 2024 hittar du här: Träningstider

 

Terminsavslutning på Puls Arena vecka 20:
Gul - familjegympa, Ljusgröna, Mörkgrön nybörjare, Orange - vuxengympa samt Parkour Grund, Fortsättning och Äldre. 


Terminsavslutning på Puls Arena vecka 24:

Mörkgrön fortsättning, Blå och Röd.

 

10. Vad ska barnen ha på sig när de tränar? 
Gymnastikdräkt/t-shirt och shorts/tights, helst barfota eller med lätta gymnastikskor. Långt hår är uppsatt och inga smycken (ex. örhänge, halsband, ringar) får bäras. Glöm inte att ta med namnad vattenflaska!

 

11. Får jag som förälder sitta med i träningshallen?

Vi rekommenderar att föräldrar och syskon väntar utanför träningshallen då vi sett att barnen kan koncentrera sig bättre utan föräldrar i hallen. Det finns ett fik utanför där man gärna får vänta.

 

12. Mitt barn är sjukt, ska jag göra en sjukanmälan? 

Familjegympa, Trupp Ljusgrön, Trupp Mörkgrön och Parkour: Vid kortvarig sjukdom behöver du inte sjukanmäla dig. Vid långvarig sjukdom är det bra om du meddelar din ledare eller kansliet.

 

Trupp Mörkgrön fortsättning, Trupp Blå och Trupp Röd: Du sjukanmäler dig till din ledare via SMS, mejl eller kallelsen som skickats ut. I början på terminen skickar ledarna ut sina kontaktuppgifter samt annan viktig information som gäller för terminen. 

Påsklovsgympa
2024-03-16 10:17

Medlemmar som är född 2017 eller tidigare har möjlighet att komma och gympa med oss på påsklovet. Vilka tider och dagar som gäller för respektive ålder ser ni i bilden ovan. 

 

Anmälan öppnar 17/3 kl.10:00 och görs via vår bokningssida HÄR. Det är begränsat antal platser och först till kvarn som gäller. 

 

Träningen anpassas för olika åldrar och nivåer. Det kommer att vara gymnastikträning, men du som tränar parkour är också välkommen. Många grupper är inställda på påsklovet och vi har heller ingen extra träning så det är ett perfekt tillfälle att få in lite gymnastik på sitt lov! 

Årsmöte 21 mars
2024-03-14 21:47

Välkommen på föreningens årsmöte den 21 mars på Fabriken i Landskrona.

 

Tid: Torsdagen den 21 mars 2024 klockan 18.30-19.30
Plats: Fabriken, Industrigatan 75, Landskrona
Anmälan görs senast den 15 mars via kallelse som har skickats till alla medlemmar via SportAdmin. 

 

Handlingar till årsmöte

Styrelsen har lämnat förslag på nya stadgar som tas upp för beslut under årsmötet. 

 

Väl mött!

Extra träning varannan vecka
2024-01-04 17:15

Vårterminen 2024 inför vi möjlighet till extra gymnastikträning varannan fredag för alla medlemmar som är födda 2014 eller tidigare. Vill du träna mer? Varmt välkommen till våra extra träningar när det passar dig. 

Terminsbrev från styrelsen
2023-12-20 21:23

Höstterminen har nu nått sitt slut och vi i styrelsen vill passa på att önska er alla en riktigt GOD JUL och ett GOTT NYTT ÅR.  Nu laddar vi batterierna för att komma tillbaka med massa ny energi till en ny termin. 

 

Vi vill även rikta ett stort tack för den här terminen till alla våra medlemmar och ledare. Att se alla våra gymnaster och parkourare kämpa på med olika svårigheter och glädjen i deras ögon när de klarar något nytt. 

 

Terminen har som vanligt gått fort, men när vi tänker tillbaka har föreningen hunnit med en massa skoj och spännande saker. I oktober arrangerade vi två tävlingar, region sexan och region femman. Vår traditionella julshow som i år delades upp i två akter blev som vanligt en härlig avslutning på terminen och också en fantastisk show visades upp av våra gymnaster och parkourare. Våra trupper har också varit iväg och tävlat runt om i Skåne. För vissa trupper var detta deras allra första tävling, vilket alltid är lite extra spännande och roligt. 

 

Vi har under terminen även fortsatt föreningsutvecklingen. Inför terminen anställde vi Matilda som ingått som ledare i många av våra grupper/trupper under terminen. Matilda tillsammans med oss i styrelsen har också arbetat fram en ny utvecklingsmodell, vilket har inneburit en del förändringar på kort och lång sikt. Det första vi i föreningen gör för att arbeta med gymnastikförbundets riktlinjer kring träning och tävling är att samtliga grupper har ändrat namn inför nästa termin. Läs mer: Namnbyte av grupper inför vårterminen 2024
Det har också tagits fram en tränarportal som är ett stödmaterial till våra ledare och denna kommer att presenteras på vårt första ledarmöte nästa år. 

 

Till nästa termin startar vi upp en ny grupp för barn födda 2017-2018 (Trupp Ljusgrön 2017-2018). Vi har ett högt tryck och våra platser går snabbt åt. Vi arbetar därför konstant med att kunna starta upp nya grupper. För att kunna starta upp nya grupper behöver vi få tag på fler ledare! 

 

Till sist vill vi passa på att ännu en gång tacka för denna termin!

 

Hälsningar Styrelsen, GF Idrott Gymnastik

Vi söker fler ledare - är det du?
2023-12-14 14:15

Gymnastik och parkour är roligt! Det märks bland barnen och ungdomarna som fortsätter sin träning hos oss. Detta innebär även att köplatserna blir fler, men vi vill såklart erbjuda så många som möjligt ett aktivt liv. För att möta den stora efterfrågan och för att kunna starta upp nya grupper så behöver vi flera ledare. 

  • Brinner du för barns och ungas rörelse, och vill vara en del av ett ledarteam?
  • Har du ett barn i kö och kan tänka dig att ställa upp som ledare?
  • Tycker du föreningslivet är roligt och vill bli en del av GF Idrott-familjen?

Passar en eller flera in på dig? Då ska du absolut ta kontakt med oss!
Ingen förkunskap eller gymnastikerfarenhet krävs.

 

Som ledare i GF Idrott erbjuds du:

  • Kostnadsfri grund- och fortutbildning.
  • Träningsplanering för just din åldersgrupp.
  • En symbolisk ersättning alternativt rabatt på träningsavgift.
  • Förtur i grupper för ditt/dina barn.

Och viktigast av allt - en del i en gedigen samhörighet av styrelse, ledare och medlemmar. Vår förening präglas av engagemang, glädje och gemenskap!

 

Vi ser fram emot din kontakt!
Hör av dig till: kansli@gfidrottgymnastik.se 

Namnbyte av grupper inför vårterminen 2024
2023-11-29 09:57

Inför vårterminen 2024 byter våra grupper namn och en del justeringar görs även gällande träningstider. Detta är ett steg i vårt utvecklingsarbete med syfte att skapa en struktur som uppfyller Gymnastikförbundets utvecklingsmodell och som ska tydliggöra resan som aktiv i vår förening.

Juluppvisning á la SING - 2 december
2023-11-09 10:29

Snart är det dags för vår traditionella juluppvisning där vi bjuder in till att komma och titta på våra fantastiska ledare, gymnaster och parkourare. I år blir det en sprudlande show med musik och karaktärer från de animerade filmerna SING 1 och 2!

Anmälan 2024
2023-10-31 21:21

ANMÄLAN TILL VÅRTERMINEN 2024

 

Befintliga medlemmar 

De medlemmar som gick hos oss under höstterminen 2023 får den 27/11 mejl angående betalning/bekräftelse av sin plats. Om det är någon som inte får mejlet ber vi er först kolla i er skräppost och annars höra av er till oss. 

 

Nya medlemmar 
Onsdagen den 20/12 öppnar anmälan till vårterminen 2024 för NYA medlemmar.

 

Terminsstart

Vi kommer att starta upp terminen söndag vecka 3.

 

Har ni några frågor/funderingar kan ni i första hand leta efter ett svar bland "Vanliga frågor och svar" och hittar ni inte svaret där kan ni alltid höra av er via mejl.

 
Höstlov
2023-10-26 22:54

Påminnelse!

Nästa vecka v.44 är all träning inställd för våra grund och parkour grupper, om ledarna inte meddelat något annat.

Ha ett skönt höstlov.

 

 

Anmälan är stängd
2023-10-10 12:47

Anmälan för höstterminen är nu stängd. Det går inte att ställa sig på kö inför nästa termin och det går heller inte att prova på under hösten.


Vi återkommer senare för datum gällande anmälan till vårterminen 2024.

Föreningskläder
2023-09-20 21:47

 Välkomna till hallen för att prova våra föreningskläder.

Från lördagen den 23/9 till onsdagen den 27/9 kommer det finnas föreningskläder på plats i hallen. Vi har ordnat fram ett gäng olika kläder från vårt föreningssortiment att prova och eventuellt beställa.

Klädställningen kommer finnas på plats under följande dagar och tider:

 

                          Lördag 23/9                            12.00-13.30
                          Söndag 24/9                           14.00-16.00
                          Måndag 25/9                          17.00-19.00
                          Tisdag 26/9                             17.00-19.00
                          Onsdag 27/9                           17.00-19.00

 

Alla kläder kommer med vårt klubbmärke på. Möjlighet att lägga till namn/initialer är ett tillval och leveranstiden kommer att bli längre.

Beställning sker genom Stadiums hemsida och leveransalternativ väljer ni själva.

Följ länken https://www.stadium.se/foreningar/1691341 eller se nedan för några korta steg för hur du gör vid beställning av föreningskläder.
• Gå ni på Stadium.se
• På startsidan under sökrutan finns en flik där det står Föreningar (tryck där)
• Du kan sedan välja att söka efter föreningar och skriver i sökrutan GF Idrott gymnastikförening Gymnastik
• Du trycker nu in dig för att börja välja föreningskläder.
• Välj en vara, stl, ev. initialer (tillkommer 40kr) och lägg i varukorgen.
• Följ sedan vidare instruktioner för leveransalternativ och betalning.

HÖSTTERMINEN 2023
2023-07-29 19:42

Hej!

Vi hälsar alla våra medlemmar välkomna till höstterminen 2023 som startar V. 34(I vissa tidigare utskick har det stått v.33, det stämmer inte).


Terminen avslutas v.48. 

Alla våra grupper tränar på Puls Arena, Varggatan 17.

Ha en fortsatt skön sommar.

Styrelsen

Anmälan hösten 2023
2023-06-27 22:03

Höstterminen 2023GF Idrott Gymnastikförening 

Imorgon den 28/6 öppnar anmälan för er som varit medlemmar under vårterminen 2023.

Mejl kommer gå ut till mejladressen ni uppgett i vårt medlemsregister.Vi ber er även kolla skräpposten om det mot förmodan skulle hamna där.  

Ni följer sedan anvisningarna som står i mejlet. Har ni inte anmält er innan anmälningstiden går ut, kommer platsen att lämnas till nya medlemmar.  

Träningstiderna kan ha ändrat till terminen HT23, därför ber vi er att titta under våra grupper:https://www.gfidrottgymnastik.se/sida/?ID=196601


ANMÄLAN NYA MEDLEMMAR: 

Anmälan öppnar 26 juli kl.8:00 för nya medlemmar. 

 

Mer info inför terminsstarten kommer när det närmar sig. 

Vi hoppas ni vill fortsätta träna med GF Idrott gymnastikförening även nästa termin och ser fram emot att ses i hallen i höst.  

MVH

Styrelsen 

Sommargympa för barn 6-14 år!
2023-06-25 21:32

Kom och träna gymnastik hos oss i sommar. Här får du prova på och lära dig en massa olika roliga gymnastikövningar. Genom Sommargympan vill vi bidra till ett aktivt sommarlov, främja rörelse i livet och ge fler barn chansen att testa på gymnastik.

 

Sommargympan är gratis och vänder sig både till nybörjare och aktiva gymnaster i åldern 6-14 år. 

 

Plats: Puls arena

Tid: 10.00-13.00

Datum:

  • För 6-9 år: 3, 4, 12, 13, 17 och 18 juli.
  • För 10-14 år: 5, 6, 10, 11, 19 och  20 juli.

Du kan anmäla dig till en eller flera dagar. Sista anmälningsdag: 30 juni. 

Anmälan till Sommargympa

 

Att tänka på: 

  • Klädsel: Shorts/tights, t-shirt/linne/gympadräkt. Du är barfota.
  • Ta med egen vattenflaska med namn på samt frukt och enkelt mellanmål.
Terminsbrev från styrelsen
2023-05-20 13:39

Terminen har nu avslutats för många av våra grupper och vi vill rikta ett stort tack för 
den här terminen till alla våra medlemmar. Att se alla våra gymnaster och parkourare 
kämpa på med olika svårigheter och glädjen i deras ögon när dom klarar något nytt.
Våra truppgrupper kör på någon vecka till, innan även dom går på lite sommarledighet 
från gymnastiken. 

Dock behöver man inte vänta länge om man vill träna gymnastik under sommaren. 
Veckorna 27-29 kommer vi genom Landskrona stads sommarprogram anordna 
sommargympa. Håll koll på vår hemsida för anmälan.

Terminen har som vanligt gått fort, men när vi tänker tillbaka har föreningen hunnit med 
en massa skoj och spännande saker. Det har tävlats på många olika håll i Skåne för våra 
gymnaster. Några har tävlat för första gången på region nian, andra tävlade för första 
gången på region åttan nivå och några tjejer har varit i väg och tävlat på riksnivån. Våra 
gymnaster i trupp 2005-2010 knep även en guldmedalj på region sexan och trupp 2010-
2012 tog silver på region sjuan.

På årsmötet den 23 mars valdes en ny styrelse för GF Idrott gymnastikförening. Vilka vi 
är och kontakt hittar du HÄR

Vi har under hela terminen har ett sidoprojekt i gång, och detta kommer vi även fortsätta 
att arbeta med nästa termin. Vi har hyrt in en extern gymnastikfantast, Niclas Butén. 
Niclas är utbildad inom ledarskap och träningslära, samt tränare på elit och 
landslagsnivå. Niclas har kommit till oss fyra gånger denna termin, och haft 
föreläsningar, workshops och träningar med våra ledare, detta för att vi som förening vill 
jobba fram en tydligare röd tråd och stärka VI- känslan i föreningen. Vi arbetar med detta
både på långt sikt och även med vissa saker kontinuerligt hela tiden.
Vill vi passa på att påminna er om att inte glömma anmälan till nästa termin. Den 28 juni 
för medlemmar som tränat hos oss nu i vår och 26 juli för nya medlemmar. Håll koll i er 
mejl (inkorg eller skräppost). 

Till nästa termin startar vi upp en ny familjegymnastik för barn födda 2021. Vi har även 
som ambition att starta upp en vuxengympa grupp. Följ oss på sociala medier (Instagram)
@gfidrottgymnastikforening där vi försöker lägga ut info, samt på vår hemsida. 

Till sist vill vi passa på att ännu en gång tacka för denna termin och önska er en riktigt 
skön sommar.

Vi ses till hösten med massa ny energi.
 
Hälsningar Styrelsen, GF Idrott gymnastik

Anmälan HT 2023
2023-04-26 23:42

Befintliga medlemmar

De medlemmar som gick hos oss under vårterminen 2023 får den 28/6 mejl angående 

betalningsbekräftelse av sin plats. Om det är någon som inte får mejlet ber vi er först att kolla i er skräppost och annars höra av er till oss.

 

 

Nya medlemmar

Onsdagen den 26/7 öppnar anmälan till höstterminen 2023 för NYA medlemmar.

 

Terminsstart

Vi kommer att starta upp terminen v. 34

 

Har ni några frågor/funderingar hör av er till vår mejl.

 

Välkomna

Påsklov
2023-03-28 22:44

Hej!

Nästa vecka v.14 är det påsklov (3/4- 10/4)för alla våra grundgrupper samt parkour om inget annat meddelats från ledarna.

Vi önskar alla en Glad Påsk

Mvh

Styrelsen

Anmälan är stängd
2023-03-19 05:47

Anmälan för vårterminen är nu stängd. Återkom senare under våren för datum gällande anmälan till höstterminen. 

Årsmöte
2023-02-28 09:52

Vi hälsar alla våra medlemmar varmt välkomna till vårt årsmöte torsdagen den 23 mars kl. 19.00 på Puls Arena.

Det skickas ut en kallelse som du anmäler dig på. Anmäl dig senast söndagen den 19 mars.

Eftersom det bjuds på förtäring är det viktigt att du anmäler dig.

Har du några funderingar så maila till

kansli@gfidrottgymnastik.se

Mvh

Styrelsen

Sportlov V 8
2023-02-14 22:38

PÅMINNELSE

Nästa vecka är det sportlov V.8, 20/2-26/2

Träningarna för alla våra grundgrupper är inställda denna vecka.

Ha ett trevligt sportlov.

Mvh

Styrelsen

 

Information vårterminen 2023
2023-01-09 20:01

Välkomna till en ny termin med GF Idrott Gymnastik

 

Hoppas ni alla ser fram emot en ny termin hos oss. Träningstiderna för terminen hittar ni på vår hemsida under fliken "Våra grupper"

 

VT2023

Höstterminen startar vecka 3 och slutar vecka 19 för alla grupper om gruppens ledare inte meddelat något annat. 

 

Viktiga datum

20-26 februari - Sportlov, ingen träning för grundgrupperna
4-10 april, Påsklov, ingen träning för grundgrupperna.

8-14 maj, Terminsavslutning med uppvisningar gruppvis

 

Att tänka på inför varje träning:

  • All träning sker på Puls Arena (Varggatan 17)
  • Lämning och hämtning sker utanför gymnastikhallen vid ingången närmst padelbanorna. Ledarna hämtar in gymnasterna.
  • Se till att ditt barn har gått på toaletten innan träning. Detta för att undvika att avbryta träningen.
  • Barn med långt hår ska alltid ha håret uppsatt vid träning.
  • Träning sker barfota eller med halkskyddade strumpor.
  • Barnen ska ha en egen vattenflaska med sig till träningen, sätt namn på den.

 

Inför varje träning skickas en kallelse ut om dag och tid för träningen. Vi ber er att svara på denna kallelse ifall ert barn kommer eller inte på träningen. Detta underlättar för tränarna vid planeringen. Ladda ner SportAdmin Medlems app för att lättare och snabbare svara på varje kallelse.

 

Föreningskläder

Beställning sker genom Stadiums hemsida och leveransalternativ väljer ni själva.

 

Följ länken https://www.stadium.se/foreningar/1691341

eller se nedan för några korta steg för hur du gör vid beställning av föreningskläder.

 

  • Gå ni på Stadium.se
  • På startsidan under sökrutan finns en flik där det står Föreningar(tryck där
  • Du kan sedan välja att söka efter föreningar och skriver i sökrutan

            GF Idrott gymnastikförening Gymnastik

  • Du trycker nu in dig för att börja välja föreningskläder.
  • Välj en vara, stl, ev. initialer (tillkommer 40kr) och lägg i varukorgen.
  • Följ sedan vidare instruktioner för leveransalternativ och betalning.

Har ni några frågor är det bara att kika in i fliken "Vanliga frågor", finns svaret inte där kan ni alltid höra av er via kansli@gfidrottgymnastik.se

JULUPPVISNING den 3/12
2022-11-06 11:59

Hej!

Start för juluppvisningen den 3 december är kl. 13.00 slut ca 14.30. Ledarna kommer skicka ut mer info om denna dag till respektive grupp.

 

Vi undrar om det finns någon av er föräldrar som har en mindre eller större lastbil som skulle kunna hjälpa oss med att flytta våra redskap från Puls Arena (fredag 2/12 17-18-tiden) till idrottshallen Karlslund samt tillbaka efter uppvuísningen på lördagen?

Kommunen har nämligen ändrade rutiner. Tidigare har de kört redskapen till oss men tyvärr är det indragningar. Det är upp till föreningen själv att ordna med detta.

 

Om du har möjlighet till detta så hör av dig till kansli@gfidrottgymnastik.se 

 

Mvh

Styrelsen 

 

Juluppvisning 3/12-22
2022-10-27 21:20

Nu närmar sig slutet på terminen och vår juluppvisning.

Juluppvisningen äger rum lördagen den 3/12 i Idrottshallen Karlslund där alla våra grupper visar upp sig för föräldrar, syskon, släkt och vänner. 

Varmt välkomna

Anmälan stängd
2022-09-25 18:57

Hej!

Anmälan för höstterminen 2022 är nu stängd.

Håll koll på vår hemsida senare i höst för att få reda på när anmälan för vårterminen 2023 öppnar.

Mvh

Styrelsen

Information inför höstterminen
2022-08-15 07:00

Välkommen till en ny termin med GF Idrott Gymnastik 

 

Nu vecka 33 startar alla våra grupper

 

Hoppas ni alla ser fram emot en ny termin hos oss. Träningstiderna för terminen hittar ni på vår hemsida under fliken "Våra grupper"

 

HT2022 

Höstterminen startar vecka 33 och slutar vecka 48.  

 

Viktiga datum

22-23 okt, Föreningem anordnar tävling och vi behöver föräldrars hjälp som funktionärer

V.44 Höstlov, ingen träning för grundgrupperna
3 dec Juluppvisning och terminsavslutning 

 

Att tänka på inför varje träning:

  • All träning sket på Puls Arena ( Varggatan 17)
  • Lämning och hämtning sker utanför gymnastikhallen vid ingången närmst padelbanorna. Ledarna hämtar in gymnasterna.
  • Se till att ditt barn har gått på toaletten innan träning. Detta för att undvika att avbryta träningen.
  • Barn med långt hår ska alltid ha håret uppsatt vid träning.
  • Träning sker barfota eller med halkskyddade strumpor.
  • Barnen ska ha en egen vattenflaska med sig till träningen, sätt namn på den.

 

Inför varje träning skickas en kallelse ut om dag och tid för träningen. Vi ber er att svara på denna kallelse ifall ert barn kommer eller inte på träningen. Detta underlättar för tränarna vid planeringen. Ladda ner SportAdmin Medlems app för att lättare och snabbare svara på varje kallelse.

 

Föreningskläder

Beställning sker genom Stadiums hemsida och leveransalternativ väljer ni själva.

 

Följ länken https://www.stadium.se/foreningar/1691341

eller se nedan för några korta steg för hur du gör vid beställning av föreningskläder.

 

  • Gå ni på Stadium.se
  • På startsidan under sökrutan finns en flik där det står Föreningar(tryck där
  • Du kan sedan välja att söka efter föreningar och skriver i sökrutan

            GF Idrott gymnastikförening Gymnastik

  • Du trycker nu in dig för att börja välja föreningskläder.
  • Välj en vara, stl, ev. initialer (tillkommer 40kr) och lägg i varukorgen.
  • Följ sedan vidare instruktioner för leveransalternativ och betalning.

Har ni några frågor är det bara att kika in i fliken "Vanliga frågor", finns svaret inte där kan ni alltid höra av er via kansli@gfidrottgymnastik.se

Terminsstart hösten 2022
2022-08-11 22:20

Välkommen till en ny termin med GF Idrott Gymnastikförening

 

Terminen startar för alla våra grupper nästa vecka (v, 33)

Hoppas ni alla ser fram emot en ny termin hos oss.

Träningstiderna för terminen hittar ni här på vår hemsida.

 

Sommargyma/parkour
2022-06-20 06:19

Dagar: 4-7 (fullbokat), 11-14, 18-22 juli. Kl. 10:00-13:00

Plats: Puls Arena 

Klädsel: Shorts/tights, t-shorts/linne. Barfota o h långt hår är uppsatt. 
Ålder: Från 8 år
Kostnad: Gratis 

Ta med: Vattenflaska med namn på, frukt och något enkelt mellanmål.

 

Anmälan till sommargympa/parkour görs via vår bokningssida. Man kan välja att anmäla sig till en, flera eller alla dagarna.

Uppdaterade tider inför HT2022
2022-06-16 08:52

Vi har nu uppdaterat hemsidan med höstens grupper och tider. Ni hittar dem under fliken Våra grupper.

Anmälan VT 2023
2022-06-12 22:38

Befintliga medlemmar 

De medlemmar som gick hos oss under höstterminen får den 23/11 mejl angående betalning/bekräftelse av sin plats. Om det är någon som inte får mejlet ber vi er först kolla i er skräppost och annars höra av er till oss. 

 

Nya medlemmar 
Tisdagen den 20/12 öppnar anmälan till vårterminen 2023 för NYA medlemmar. Anmälan görs här. Information gällande våra grupper och deras träningstider ser ni under fliken "Våra grupper"

 

Terminsstart

Vi kommer att starta upp terminen vecka 3.

 

Har ni några frågor/funderingar kan ni i första hand leta efter ett svar bland "Vanliga frågor och svar" och hittar ni inte svaret där kan ni alltid höra av er via mejl.

 
 
Uppvisning
2022-05-17 15:59

Praktisk information inför söndagens uppvisning 

 

  • Ingång kommer ske från två olika håll, mittendörren och dörren upp till läktaren närmst fönsterna 
  • Publik kommer sitta på läktaren, och det kommer även finnas några platser nere på golvet, runt hallen. 
  • INTRÄDE 50 KR FÖR VUXNA, BARN UNDER 20 ÅR GRATIS 
  • Endast swishbetalning. 
  • Vi lägger upp på vår instagramsida så mycket vi kan under hela eftermiddagen, så häng gärna med oss där om du inte kan, får eller har möjlighet att vara på plats. @fgidrottgymnastikforening 

 

Söndagen den 22 maj håller vi vår årliga våruppvisning. På grund av pandemin har detta inte blivit av dom senaste två åren och vi har en bit in på terminen fortsatt levt i pandemi. Där av kommer årets uppvisning vara i lite mindre skala men med utrymme för våra fantastiska gymnaster och parkourare att visa upp sig inför publik. Tema på uppvisningen är SOMMAR, detta innebär att alla ska ha färgglada kläder, det går bra att ha svarta byxor. 

Vi kommer i år att vara inne på Puls Arena i vår gymnastikhall. Uppvisningen är indelad i fyra delar, varav alla våra grupper är med vid ett tillfälle. Undantag för familjegympa 2018 och 2018-2019 samt 2019 som har sina egna uppvisningar vid sitt sista träningstillfälle.Vi välkomnar dig som vårdnadshavare och syskon till gruppens specifika tid. Vi kan tyvärr inte erbjuda övriga släktingar och vänner att komma denna gång då vi måste tänka på antalet som får vara inne i hallen. 

Tiderna som gäller är som nedan: 

Uppvisning 1 14.00-14.40 

Grund 2016 (tisdagar)            samling 13.40Grund 2013–2014                  samling 13.40Parkour nyb. (måndagar)        samling 13.40Trupp 2010–2011                  samling 13.15 

Uppvisning 2 14.50-15.30 

Grund 2016 (sönd)                samling 14.30Grund 2012-2013                  samling 14.30Parkour forts.                       samling 14.10Trupp 2008-2010                   samling 14.10 

Uppvisning 3 15.40-16.20 

Grund 2015 (torsd)                samling 15.20Grund 2009-2011                  samling 15.00Trupp 2013-1014                   samling 15.00 

Uppvisning 4 16.30-17.15 

Grund 2017                           samling 16.10Grund 2015 (onsd)                samling 16.10Parkour grund (sönd)            samling 16.10Trupp 2011-2013                   samling 15.50

Trupp 2007-2009                   samling 15.50 

 

Vid frågor tveka inte att höra av dig till Nina eller Bodil. 

  

Hälsningar Styrelsen,

Uppvisning 22 maj 2022
2022-04-28 20:30

Hej.

Söndagen den 22 maj håller vi vår årliga våruppvisning. På grund av pandemin har detta inte blivit av dom senaste två åren och vi har en bit in på terminen fortsatt levt i pandemi. Där av kommer årets uppvisning vara i lite mindre skala men med utrymme för våra fantastiska gymnaster och parkourare att visa upp sig inför publik. Tema på uppvisningen är SOMMAR, detta innebär att alla ska ha färgglada kläder, det går bra att ha svarta yxor.

Vi kommer i år att vara inne på Puls Arena i vår gymnastikhall. Uppvisningen är indelad i fyra delar, varav alla våra grupper är med vid ett tillfälle. Undantag för familjegympa 2018 och 2018-2019 samt 2019 som har sina egna uppvisningar vid sitt sista träningstillfälle.
Vi välkomnar dig som vårdnadshavare och syskon till gruppens specifika tid. Vi kan tyvärr inte erbjuda övriga släktingar och vänner att komma denna gång då vi måste tänka på antalet som får vara inne i hallen.

Tiderna som gäller är som nedan:

Uppvisning 1 14.00-14.40

Grund 2016 (tisdagar)            samling 13.40
Grund 2013–2014                  samling 13.40
Parkour nyb. (måndagar)        samling 13.40
Trupp 2010–2011                  samling 13.15

Uppvisning 2 14.50-15.30

Grund 2016 (sönd)                samling 14.30
Grund 2012-2013                  samling 14.30
Parkour forts.                       samling 14.10
Trupp 2008-2010                   samling 14.10

Uppvisning 3 15.40-16.20

Grund 2015 (torsd)                samling 15.20
Grund 2009-2011                  samling 15.00
Trupp 2013-1014                   samling 15.00

Uppvisning 4 16.30-17.15

Grund 2017                           samling 16.10
Grund 2015 (onsd)                samling 16.10
Parkour grund (sönd)            samling 16.10
Trupp 2011-2013                   samling 15.50
Trupp 2007-2009                   samling 15.50

Vid frågor tveka inte att höra av dig till Nina eller Bodil.

 

Hälsningar Styrelsen, 

 

Påsklov & Terminsavslutning
2022-04-10 18:18

Under påsk v. 15-16 (Tisdagen den 12/4 till till och med Måndagen den 18/4) är det ingen träning för våra grundgrupper.

Vårterminen slutar vecka 20 för alla grundgrupper. Mer information om avslutning kommer inom kort.

GF Idrotts Instagram
2022-04-10 17:45

Vi har en aktiv Instagramsida sedan en tid tillbaka där vi uppdaterar från tävlingar, träningar och andra aktiviteter. Kontot styrs av styrelsen samt vår fantastiska ledare!

Ta gärna en kika och följ oss på: GF Idrott Gymnastikförening

 

Har ni frågor om vårt IG konto eller om föreningen generellt så skriv till vår kansli@gfidrottgymnastik.se!

Årsmöte
2022-03-06 21:25

Årsmöte!

Vi hälsar alla våra medlemmar varnt välkomna till vårt årsmöte onsdagen den 23 mars kl. 19.00 på Puls Arena, i lokalen Pulsen. 

Det skickas ut kallelse som du anmäler dig på. Anmäl dig  senast söndagen den 20/3.

Eftersom det bjuds på förtäring är det viktigt att du anmäler dig.

Har du några funderingar så maila

kansli@gfidrottgymnastik.se 

Mvh

Styrelsen

Årsmöte
2022-02-24 20:17

Efterlyses!

Nu närmar sig vårt årsmöte. Onsdagen den 23/3.

I år söker vi folk till vår styrelse.

Vi behöver 1suppleant och 2 valberedare.. Är du intresserad så maila till kansli@gfidrottgymnastik.se så berättar vi mer hur vi arbetar i vår styrelse.

Mvh

Styrelsen

Sportlov V 8
2022-02-20 22:11

PÅMINNELSE

Nästa vecka är det sportlov V 8, 21/2-27/2

Träningarna för alla våra grundgrupper är inställda denna vecka. 

Ha ett trevligt lov.

Mvh

Styrelsen

Hävda restriktioner
2022-02-14 16:43

För er info!

Träningarna i alla våra grupper är i full gång, i och med att FHM har släppt på många restriktioner innebär detta att Puls Arena öppnar upp för alla att komma in på arenan.

 

Från och med nu väntar alla som ska träna utanför ingången till gymnastikhallen. Tränarna öppnar dörren elller möter upp gymnasterna/utövarna vid ingången till gymnastikhallen när träningarna ska starta.

Hämtning sker fortfarande vid samma utgång som tidigare.

Vi ber fortfarande föräldrar respektera att vänta utanför hallen under träning. 

 

V 8 är det sportlov(21/2-27/2) så tänk på att alla träningar är inställda för våra grundgrupper.

Mvh

Styrelsen

 

Corona info
2022-01-29 15:22

För er information!

Vi vill meddela att vi just nu har stor smittspridning i våra grupper.

Vi ber er följa Folkhäsomyndighetens restriktioner.

Mvh

Styrelsen

Pandemitider
2022-01-23 21:16

För allas information!

I dessa pandemitider kan det hända att träningar blir inställda med kort varsel.

Vi hoppas på er förståelse.

 

Mvh

Styrelsen/Bodil

Info inför våren
2022-01-16 21:08

                    Välkommen till en ny termin med GF Idrott Gymnastik 

 

Nu drar terminen igång från och med nästa vecka (v.3).

 

Hoppas ni alla ser fram emot en ny termin hos oss. Träningstiderna för terminen hittar ni på vår hemsida www.gfidrottgymnastik.se och ett mail har gått ut till er med namn på ledarna i respektive grupp hos oss.

 

VT2022 

Vårterminen startar vecka 3 och slutar vecka 20.  

M

Viktiga datum

 

8 sportlov (21/2-27/2) ingen träning för grundgrupperna
v.15-16 påsklov (12/4-18/4) ingen träning för grundgrupperna

 

Att tänka på inför varje träning:

  • Lämning och hämtning sker utanför stora entrén till Puls Arena. Ledare från respektive grupp kommer och hämtar sina gymnaster när träningen börjar och kommer ut med gymnasterna när träningen är slut.
  • Puls Arena tillåter just nu ingen som inte är där för träning att vara på arenan. Därför viktigt att komma i tid till träningen så ert barn inte riskerar att inte få komma in med sin träningsgrupp.
  • Kommer ert barn själv till hallen får dom gå in och vänta i kafeterian.
  • Se till att ditt barn har gått på toaletten innan träning. Detta för att undvika att avbryta träningen.
  • Barn med långt hår ska alltid ha håret uppsatt vid träning.
  • Träning sker barfota eller med halkskyddade strumpor.
  • Barnen ska ha en egen vattenflaska med sig till träningen, sätt namn på den.

 

Inför varje träning skickas en kallelse ut om dag och tid för träningen. Vi ber er att svara på denna kallelse ifall ert barn kommer eller inte på träningen. Detta underlättar för tränarna vid planeringen. Ladda ner SportAdmin Medlems app för att lättare och snabbare svara på varje kallelse.

 

reningskläder

Beställning sker genom Stadiums hemsida och leveransalternativ väljer ni själva.

 

Följ länken https://www.stadium.se/foreningar/1691341

eller se nedan för några korta steg för hur du gör vid beställning av föreningskläder.

 

  • Gå ni på Stadium.se
  • startsidan under sökrutan finns en flik där det står Föreningar(tryck där
  • Du kan sedan välja att söka efter föreningar och skriver i sökrutan

            GF Idrott gymnastikförening Gymnastik

  • Du trycker nu in dig för att börja välja föreningskläder.
  • Välj en vara, stl, ev. initialer (tillkommer 40kr) och lägg i varukorgen.
  • Följ sedan vidare instruktioner för leveransalternativ och betalning.

 

 

Covid-19 restriktioner

Personer födda 2002 och senare ingår inte i restriktionerna kring antal personer som får vistas i hallen därav kommer vi att fortsätta våra träningsgrupper som vanligt.

  • Alla som kommer till hallen spritar händerna innan träning och efter träning.
  • Vi håller avstånd i samlingar och led så gott vi kan och uppmanar våra gymnaster/parkourare att tänka på detta.
  • Stanna hemma vid minsta symtom och ta ett PCR-test
  • Har en familjemedlem symtom ska även symtomfria barn/ungdomar stanna hemma.
  • Under väntan på provsvaret, beter man sig som om man har covid-19

 

 

Vid bekräftad covid-19

  • Informera föreningen (kansli@gfidrottgymnastik.se) och meddela när du insjuknade samt när du senast var på träningen.
  • Följ restriktionerna från FHM

 

Har ni varit utomlands den senaste veckan bör ert barn avstå från träning första veckan för att vara säker på att symtom uteblir.

 


Med hopp om många härliga gympatimmar i vår

Hälsningar

GF Idrott Gymnastikförening.

Anmälan VT2022
2022-01-02 18:58

Nya medlemmar 
Imorgon 3/1 kl.8:00 öppnar anmälan till vårterminen 2022 för NYA medlemmar. Anmälan görs här. Information gällande våra grupper och deras träningstider ser ni under fliken "Våra grupper"


Befintliga medlemmar 

De medlemmar som gick hos oss under hösten har fått mejl angående betalning/bekräftelse av sin plats. Om det är någon som inte fått mejlet och önskar fortsätta ber vi er kontakta oss så snart som möjligt.

 

Terminsstart

Vi planerar att starta upp vårterminen vecka 3. Vi ber er hålla koll på hemsidan inför terminstart då det kan komma att ändras beroende på covid-läget och aktuella rekommendationer/restriktioner.

 

Har ni några frågor/funderingar kan ni i första hand leta efter ett svar bland "Vanliga frågor och svar" och hittar ni inte svaret där kan ni alltid höra av er

via mejl.

Julhälsning
2021-12-24 16:52

Vi önskar alla en riktigt God Jul🎄🧑🏻‍🎄🎅🏼
och ett Gott Nytt År

Styrelsen

Juluppvisning
2021-11-27 21:18

Hej!

 

På grund av rådande omständigheter med Covid-19 flyttar vi vår juluppvisningen den 4 december till vår träningshall på Puls Arena. 

Varje grupp har en egen uppvisning med enbart familjemedlemmar som publik.

Ledarna skickar ut mail till sina grupper om mer info.

 

Varmt välkomna

Styrelsen/ Bodil

 

Juluppvisning
2021-11-10 21:41

Hej!

Lördagen den 4 december är det juluppvisning för alla våra grupper.

Uppvisningen äger rum i Idrottshallen i Karlslund med start kl. 12.30.

Ledarna kommer skicka ut mer info till er gällande denna dag.

 

Vi undrar om det är någon som kan tänka sig att baka något som vi sedan säljer i kiosken? Maila Bodil och berätta om du bakar.

Vi tar tacksamt emot alla bakverk i Idrottshallen på lördagen den 4 december mellan 10.00-12.00, allt är välkommet. 

 

Är det någon förälder som kan tänka sig hjälpa till i kiosken och entrén.

Det behövs 2 personer till entrèn och 3 personer till kiosken. Givetvis får ni gå ifrån kiosken när just ditt/ert barn har sin uppvisning. Maila Bodil om du vill hjälpa oss.

 

Hoppas vi ses på juluppvisningen

 

Varm välkomna

Styrelsen/Bodil

 

Anmälan VT 2022
2021-10-25 21:49

Hej!

 

Anmälan inför vårterminen 2022 öppnar upp för alla våra gamla medlemmar måndagen den 13 december.

 

För nya medlemmar öppnar vi upp anmälan måndagen den 3 januari.

 

Välkomna 

GF Idrott

Styrelsen

Funktionärer RegionFemman 6/11
2021-10-19 22:17

Lördagen den 6 november arrangerar vi tävlingen RegionFemman i Landskrona Idrottshall. För att tävlingen ska gå runt är vi i stort behov av att våra deltagare och deras föräldrar samt våra ledare ställer upp som funktionärer. Det finns tre pass att välja mellan:

  • Fredag 5/11 16:00-20:00
  • Lördag 6/11 Pass 1: ca 7:30-12:00
  • Lördag 6/11 Pass 2: ca 11:50-16:00

Under fredagens pass ställer vi i ordning hallen. Under lördagen kan man önska om man helst vill hjälpa till med t.ex. kiosk, entré eller redskapshjälp.  När ni fått en specifik uppgift kommer ni även få en mer specifik tid. 

 

Ni anmäler ert intresse till oss via mejl: kansli@gfidrottgymnastik.se

 

Mvh,

Styrelsen 

Påminnelse symtom/covid-19
2021-09-11 19:06

Vi vill påminna alla om vad som gäller när ledare/deltagare eller deras familjemedlemmar drabbas av covid-19. 

 

Vid symtom

  • Stanna hemma vid minsta symtom och ta ett PCR-test (oavsett om du är vaccinerad eller inte). Alla som är sex år eller äldre ska testas vid symtom. Under väntan på provsvaret, beter man sig som om man har covid-19
  • Har du haft bekräftad covid-19 de senaste 6 månaderna ska du stanna hemma under hela tiden du har symtom, men behöver inte testa dig.
  • Barn under sex år ska i första hand stanna hemma vid symtom och kan i undantagsfall testa sig. 

Vid bekräftad covid-19

  • Informera föreningen (kansli@gfidrottgymnastik.se) och meddela när du insjuknade samt när du senast var på träningen.
  • Stanna hemma tills du inte har några symtom plus 48 timmar (dock minst 7 dagar). 

Om man varit i nära kontakt med någon som har bekräftad covid-19

  • Om en familjemedlem har bekräftad covid-19 ska symtomfria barn/ungdomar stanna hemma från träningen i minst 7 dagar från att familjemedlemmen testat sig och vara extra uppmärksam på symtom i ytterligare 7 dagar. Du ska även provta dig 5 dagar efter att familjemedlemmen testade sig. 
  • Om du haft nära kontakt med någon utanför din familj (t.ex. lärare eller klasskamrat) som har bekräftad covid-19 ska man stanna hemma från träningen i minst 7 dagar från att man träffade personen samt vara extra uppmärksam på symtom i ytterligare 7 dagar.  Du ska även provta dig 5 dagar efter att du träffade personen med covid-19

Särskilda rekommendationer för dig som haft covid-19 inom de senaste 6 månaderna

Genomgången covid-19 ska vara bekräftad med PCR eller antigentest.

  • Om du är symtomfri kan du leva som vanligt och behöver inte testa dig.
  • Får du symtom som kan vara covid-19 ska du stanna hemma så länge du har symtom men behöver inte provta dig.


Särskilda rekommendationer för dig som är vaccinerad mot covid-19

Du ska vara vaccinerad med två doser och det ska ha gått minst två veckor efter sista dosen.

  • Om du är symtomfri kan du leva som vanligt och behöver inte testa dig.
  • Får du symtom som kan vara covid-19 ska du stanna hemma och testa dig så snart som möjligt.

Mer information

På följande länk finns mer information för vad som gäller vid bekräftad covid-19 hos familjemedlem eller annan nära kontakt Information till dig som bor eller haft nära kontakt med någon med covid-19

 

Det är mycket viktigt att ni meddelar föreningen om ledare/deltagare har bekräftad covid-19 för att vi snabbt ska kunna stoppa eventuell smittspridning. Vi vill även att ni meddelar om någon familjemedlem är sjuk eller om ni varit i nära kontakt med annan person med bekräftad covid-19. 

 

Har ni några frågor kan ni mejla oss på kansli@gfidrottgymnastik.se

 

Mvh, 

Styrelsen 

Terminsstart HT 2021
2021-08-16 09:18

Välkommen till en ny termin med GF Idrott Gymnastik

 

Nu drar terminen igång från och med nästa vecka (v.33).

Hoppas ni alla ser fram emot en ny termin hos oss. Träningstiderna för terminen hittar ni här på vår hemsida.

 

HT2021

Höstterminen startar vecka 33 och slutar vecka 48.

 

Viktiga datum

  • Under hösten kommer vi förhoppningsvis att anordna en tävling, Region 8. Datum för tävlingen är den 6-7 november och vi tar tacksamt emot hjälp av er föräldrar som funktionärer. Mer information kommer.
  • Den 4 december hålls vår årliga juluppvisning, som även är ett avslut på terminen för många av våra grupper.

 

Att tänka på inför varje träning:

  • Lämning och hämtning sker utanför stora entrén till Puls Arena. Ledare från respektive grupp kommer och hämtar sina gymnaster när träningen börjar och kommer ut med gymnasterna när träningen är slut.
  • Vi ber er att inte uppehålla er vid fönsterna intill hallen, detta för att inte störa grupperna som är igång och ta uppmärksamhet av barnen.
  • Se till att ditt barn har gått på toaletten innan träning. Detta för att undvika att avbryta träningen.
  • Barn med långt hår ska alltid ha håret uppsatt vid träning.
  • Träning sker barfota eller med halkskyddade strumpor.
  • Barnen ska ha en egen vattenflaska med sig till träningen, sätt gärna namn på den.

 

Inför varje träning skickas en kallelse ut om dag och tid för träningen. Vi ber er att svara på denna kallelse ifall ert barn kommer eller inte på träningen. Detta underlättar för tränarna vid planeringen. Ladda ner SportAdmin Medlems app för att lättare och snabbare svara på varje kallelse.

 

Covid-19 restriktioner

  • Som ni säkert känner till har restriktionerna för antal i hallen släppts och vi har öppnat upp för att flera grupper kan komma att vara i hallen samtidigt. Vi ber er därför fortsätta respektera att:
  • Stanna hemma vid minsta symtom och ta ett PCR-test (oavsett om du är vaccinerad eller inte)
  • Har en familjemedlem symtom ska även symtomfria barn/ungdomar stanna hemma.
  • Under väntan på provsvaret, beter man sig som om man har covid-19
  • Vid bekräftad covid-19 · Informera föreningen (kansli@gfidrottgymnastik.se) och meddela när du insjuknade samt när du senast var på träningen. Stanna hemma tills du inte har några symtom plus 48 timmar.
  • Om en familjemedlem har bekräftad covid-19 ska symtomfria barn/ungdomar stanna hemma minst 14 dagar från att familjemedlemmen testat sig.
  •  

Har ni varit utomlands den senaste veckan bör ert barn avstå från träning första veckan för att vara säker på att symtom uteblir.

 

Med hopp om många härliga gympatimmar i höst.

Hälsningar

GF Idrott Gymnastikförening

Hösten 2021
2021-07-06 21:43

Viktiga datum om vad som händer hösten 2021.

 

Terminen startar V.33 och slutar v. 48

V. 44 är det höstlov då är träningarna inställda, om inte ledarna meddelat något annat.

Den 6-7 november anordnar vi en tävling i Idrottshallen, Karlslund. Vi tar tacksamt emot  hjälp från föräldrar som funktionärer. Mer information kommer.

Den 4 december håller vi vår årliga juluppvisning för alla våra grupper. Detta avslutar höstterminen 2021.

Anmälan HT 2021
2021-06-06 21:59

Hej!

Onsdagen den 9 juni öppnar vi upp anmälan för alla gamla medlemmar. Ni kommer få mail från oss om hur ni ska göra vid anmälan. Så kika på er mail.

 

Måndagen den 5 juli öppnar vi upp anmälan för nya medlemmar.

 

Ha en skön sommar.

Mvh

Styrelsen

Stängd dörr
2021-05-10 22:36
Hej på er!
Detta mail kom idag från Landskrona stad och Puls Arena.
 
Vi vill informera er alla att vi har stängt ingången från Stenorsvägen från och med idag måndag den 10/5.
Ingång sker via stora huvudentrén vid Varggatan, vid parkeringen.
Vi kommer ha entrévärdar som kommer hålla koll på antalet besökare. Vi har valt att det bara är deltagare som ska träna som  får vistas i arenan. Därför måste ni hämta upp era deltagare utanför huvud entren. Detta måste följas annars finns risken att vi måste stänga ner igen och det vill vi ju inte.
Mvh
GF Idrotts Styrelse
 

 

 
Påminnelse vid symtom/covid-19
2021-04-26 21:05

Vi vill påminna alla om vad som gäller när ledare/deltagare eller deras familjemedlemmar drabbas av covid-19. 

 

Vid symtom

  • Stanna hemma vid minsta symtom och ta ett PCR-test
  • Har en familjemedlem symtom ska även symtomfria barn/ungdomar stanna hemma.
  • Under väntan på provsvaret, beter man sig som om man har covid-19

Vid bekräftad covid-19

  • Informera föreningen (kansli@gfidrottgymnastik.se) och meddela när du insjuknade samt när du senast var på träningen.
  • Stanna hemma tills du inte har några symtom plus 48 timmar (dock minst 7 dagar). 

Om man varit i nära kontakt med någon som har bekräftad covid-19

  • Om en familjemedlem har bekräftad covid-19 ska symtomfria barn/ungdomar stanna hemma från träningen i minst 14 dagar från att familjemedlemmen testat sig. 
  • Om du haft nära kontakt med någon utanför din familj (t.ex. lärare eller klasskamrat) som har bekräftad covid-19 ska man stanna hemma från träningen i minst 14 dagar från att man träffade personen. 

Mer information

På följande länk finns mer information för vad som gäller vid bekräftad covid-19 hos sig själv, familjemedlem eller annan nära kontakt. Information och instruktioner vid covid-19.

 

Det är mycket viktigt att ni meddelar föreningen om ledare/deltagare har bekräftad covid-19 för att vi snabbt ska kunna stoppa eventuell smittspridning. Vi vill även att ni meddelar om någon familjemedlem är sjuk eller om ni varit i nära kontakt med annan person med bekräftad covid-19. 

 

Har ni några frågor kan ni mejla oss på kansli@gfidrottgymnastik.se

 

Mvh, 

Styrelsen 

Covid-19 uppdatering
2021-03-10 22:05

 

Fortsatt stängt för vuxna gällande träning inomhus

 

I Landskrona fortsätter situationen att förbättras men de senaste veckornas minskning av antalet smittade i Skåne tycks nu ha mattats av. Smittläget i Skåne och Sverige är fortsatt allvarligt och osäkert. Regeringen har därför rekommenderat kommunerna att fortsätta hålla icke nödvändiga verksamheter stängda till den 21 mars.

 

Landskrona stad har beslutat att förlänga stängningen av inomhushallarna för personer födda 2001 och tidigare till och med den 21 mars. Fortsatt gäller tillsvidare att inga träningsmatcher, matcher, cuper eller tävlingar får anordnas oavsett ålder. Undantag gäller för yrkesverksam elitidrott.

 

Mvh

styrelsen

 

 

Årsmöte 24/3
2021-03-03 21:16
GF Idrott Gymnastikförening håller årsmöte den 24 mars kl.19:00.
 
I år sker mötet digitalt och vi kommer skicka ut möteslänk till er mejl efter anmälan. Inom kort skickar vi ut en kallelse via mejl och anmälan sker via den. 
 
Vi hälsar alla medlemmar varmt välkomna!
Styrelsen 
Uppdaterad covid-info
2021-02-21 21:41

Läget i Sverige är fortfarande instabilt och risken för en tredje våg är betydande. Vi vill uppmana alla våra medlemmar att spendera kommande sportlov på ett smittsäkert sätt. Vi kommer som tidigare nämnt hålla träning som vanligt för de grupper som är igång.

 

Fortsatt stängt för de födda 2001 och tidigare

Beslutet att hålla inomhusanläggningar stängda för de födda 2001 och tidigare är förlängt till den 7 mars och vi uppdaterar er så snart vi får ett nytt besked.

 

Vid resa utomlands

Om någon av våra medlemmar planerar att resa utomlands nu under sportlovet vill vi påminna er om att följa de rekommendationer som folkhälsomyndigheten gett ut.

  • Testa dig så snart som möjligt efter ankomst och testa dig igen på dag 5 (gäller inte om du är född 2015 eller senare).
  • Stanna hemma och undvik nära kontakter i sju dagar. Det gäller även om testerna visade att du inte hade covid-19.

 Ni kan läsa mer om FHM rekommendation vid utlandsresa här.

 

Vid resa inrikes

Stanna hemma från träningen i sju dagar efter hemkomst även om du inte uppvisar några symtom.

 

Vid symtom

  • Stanna hemma vid minsta symtom och ta ett PCR-test
  • Har en familjemedlem symtom ska även symtomfria barn/ungdomar stanna hemma.
  • Under väntan på provsvaret, beter man sig som om man har covid-19

Vid bekräftad covid-19

  • Informera föreningen (kansli@gfidrottgymnastik.se) och meddela när du insjuknade samt när du senast var på träningen. Stanna hemma tills du inte har några symtom plus 48 timmar.
  • Om en familjemedlem har bekräftad covid-19 ska symtomfria barn/ungdomar stanna hemma minst 14 dagar från att familjemedlemmen testat sig. 
SPORTLOVET V 8
2021-02-16 10:46
Hej!
Träning som vanligt under sportlovet V. 8 för alla grupper som är i gång
Mvh
Styrelsen
Fler grupper startar + nytt schema
2021-02-08 20:44
Vi öppnar upp för fler grupper med start redan nu i vecka 6. Detta medför att vi behövt ändra om schemat något igen och aktuellt schema hittar ni här: Schema VT2021 - från v.6.pdf »

Grupper som INTE startar
Puls Arena är stängt för de födda 2001 och tidigare vilket innebär att vi i nuläget inte kan öppna upp Familjegympan (föräldrar räknas som deltagare) och Trupp Äldre. Vi uppdaterar er så snart vi får ny information. 

Kallelser
Inför varje träning kommer ni att få en kallelse som ni ska svara på. Detta för att underlätta för tränarna i planeringen då det krävs en del anpassningar för att kunna följa de råd och restriktioner som gäller. 

Förhållningsregler
  • Alla barn/ungdomar lämnas och hämtas utanför entrén mot parkeringen! Tränare kommer och hämtar upp samt lämnar efter träningen slut. Inga föräldrar får befinna sig inne på Puls Arena, vänligen respektera detta!
  • Stanna hemma vid symptom, finns sjukdom i familjen ska även symptomfria barn/ungdomar stanna hemma
  • Man ska undvika kollektivtrafiken samt att samåka.
  • Avstånd ska hållas mellan utövarna vilket är tränarens uppgift att se till men prata gärna med era barn om vikten av detta och att lyssna på ledarna.
  • Alla spritar sina händer före, under och efter träningen. Handsprit står på bordet i hallen där vi går in.
  • Tvätta händerna innan träning
  • Ha din egen namnade vattenflaska
Schema fr.o.m. v.5
2021-01-28 21:00
Vecka 5 startar vi träning för våra trupper, grund 2010-2011, 2012 samt våra parkourgrupper (grund+forts). De födda 2004 och tidigare får tyvärr ännu inte träna och för de yngre gymnasterna har vi valt att senarelägga terminsstarten. Vi kommer uppdatera er gällande terminsstart för både yngre och äldre grupper när nya rekommendationer kommer från regeringen (omkring den 7/2).

Schema
Vi har behövt ändra träningstiderna för en del grupper inför terminsstart. Tiderna i det bifogade schemat gäller tillsvidare. Här ser ni tiderna för vårterminen. Schema VT2021.pdf »

Kallelser
Inför varje träning kommer ni att få en kallelse som ni ska svara på. Detta för att underlätta för tränarna i planeringen då det krävs en del anpassningar för att kunna följa de råd och restriktioner som gäller. 

Förhållningsregler
  • Alla barn/ungdomar lämnas och hämtas utanför entrén mot parkeringen! Tränare kommer och hämtar upp samt lämnar efter träningen slut. Inga föräldrar får befinna sig inne på Puls Arena, vänligen respektera detta!
  • Stanna hemma vid symptom, finns sjukdom i familjen ska även symptomfria barn/ungdomar stanna hemma
  • Man ska undvika kollektivtrafiken samt att samåka.
  • Avstånd ska hållas mellan utövarna vilket är tränarens uppgift att se till men prata gärna med era barn om vikten av detta och att lyssna på ledarna.
  • Alla spritar sina händer före, under och efter träningen. Handsprit står på bordet i hallen där vi går in.
  • Tvätta händerna innan träning
  • Ha din egen namnade vattenflaska
Vi hoppas på att trots rådande läge få en rolig och utvecklande termin. Vi vill även vädja till er alla att följa de restriktioner  som finns för att vi ska kunna hålla igång våra grupper hela terminen samt kunna starta upp de grupper som ännu inte kunnat starta. 
Terminstart
2021-01-25 00:35

Hej!

Som ni kanske läst har Landskrona stad tagit beslut om att öppna upp sina idrottsanläggningar från och med tisdag den 26/1.

Det kvarstår dock fortfarande att personer födda 2005 och tidigare inte kommer att få bedriva organiserad föreningsträning. Imorgon måndag ska Landskrona stad ha möte och vi avvaktar vidare besked där kring eventuella restriktioner på träningarna och att hålla till i hallen. Vi reserverar oss också för att vi kommer behöva göra vissa förändringar gällande träningstider.


Under veckan som kommer fortsätter vi i GF Idrott att hålla träningarna stängda men om inget förändras kommer vi att öppna upp träningar för våra truppgrupper, grund 2010-2011, 2012 samt våra parkourgrupper (grund+forts) från och med v.5. Våra yngre gymnaster ber vi att få återkomma till när träning kan starta då vi ska se över en hållbar lösning kring hur träningarna ska kunna bedrivas kring passningar, avstånd och de andra allmänna restriktionerna, men vi har som mål att erbjuda 15 träningstillfälle och på så sätt förlänga terminen.

Just nu kan vi inte gå ut med så mycket mer info utan ber att få återkomma så fort vi vet mer.

Hälsningar
GF Idrott gymnastikförening
Terminsstart
2021-01-04 10:40
Terminsstart:
Vårt mål är att starta terminen vecka 4 men i dessa tider kan saker ändras på kort tid. Vi fortsätter att följa råd och rekommendationer som utfärdas i samband med spridningen av Covid-19 och vi håller er uppdaterade via utskick och hemsidan samt via mail.
Landskrona stad har stängt alla lokaler för all träning fram till den 24/1, därefter återkommer vi med vidare information om terminsstarten.
Mvh
Styrelsen
Anmälan VT2021
2020-12-13 13:49
Höstens medlemmar: 
Höstens medlemmar (ej Familjegympa, Parkour Äldre och Trupp Äldre) har fått mejl gällande anmälan och betalning och för de flesta grupperna är sista betalningsdatum imorgon 14/12. Har ni inte fått mejlet ber vi er föst titta i er skräppost och annars mejla oss på kansli@gfidrottgymnastik.se så hjälper vi er. 

Nya medlemmar:
Nya medlemmar anmäler sig via bokningssidan. Anmälan öppnar 4/1 kl.8:00 men ni kan redan nu se vilka grupper vi har och dess tider. 

Terminsstart:
Vårt mål är att starta terminen vecka 4 men i dessa tider kan saker ändras på kort tid. Vi fortsätter att följa råd och rekommendationer som utfärdas i samband med spridningen av Covid-19 och vi håller er uppdaterade via utskick och hemsidan. 
Corona info
2020-11-22 18:32
Då inga förändringar har kommit från myndigheterna gällande vårt utövande så fortsätter vi med de riktlinjer som sedan tidigare satts av riksidrottsförbundet. 
Mvh
Styrelsen
Corona info
2020-11-18 20:06
I dagsläget är det ingen förändring gällande träningar!
Vi återkommer med ny info till helgen!
Mvh
Styrelsen
Info angående restriktioner covid-19 (Samma information som i tidigare utskick)
2020-11-03 07:39

Hej alla aktiva, ledare och föräldrar!

 

Nu är det tid att ta nya åtgärder i den snabbt urartande Corona pandemin.

 

Vi följer noga vad som rekommenderas både av Folkhälsomyndigheten, Region Skåne, Svenska gymnastikförbundet och Landskrona stad. Ändringar kan tillkomma eller tas bort rörande restriktioner men så fort ny information kommuniceras, som påverkar verksamheten, uppdaterar vi informationen till er. 

 

Restriktionerna gäller enligt senaste kommunikation t o m den 17 november.

 

Därmed måste vi som förening stänga ner de grupper som tränar på Puls Arena och är 16 år och äldre. Dessa ledare och grupper är redan informerade. Grupper med gymnaster som är 15 år och yngre kommer fortsätta sina träningar.

 

Vid terminsplaneringen av HT 2020 försökte vi som förening, så långt det var möjligt, att planera grupperna som tränar i hallen att undvika flera aktiva grupper så totalantalet i hallen överstiger 50 personer.

 

Det som också gäller nu kvarstår som förut att alla går in dörren vid studsmattorna (dörren längst till vänster), tar med skorna in i hallen och går ut på andra sidan hallen vid entrén mot gatan.

 

Alla spritar sina händer före, under och efter träningen. Handsprit står på bordet där vi går in i hallen.

 

Avstånd skall hållas mellan utövarna vilket är tränarnas uppgift att se till men prata gärna med era barn om vikten av detta och att lyssna på ledarna.

 

Föräldrar lämnar gymnasterna/utövarna utanför huvudentrén vid parkeringen där ledarna hämtar in gymnaster/utövare och när träningen är slut hämtas de på samma plats. (Informera gärna era barn/ungdomar att inte stå precis vid ingången).

Tyvärr får inga föräldrar vara med inne i hallen under träningen. 

 

Regler som gäller sedan tidigare är:

 

∙ Det viktigaste rådet är att den som är sjuk, även med milda symtom, inte ska delta i aktiviteter alls, utan stanna hemma till och med två dagar efter tillfrisknande. Insjuknar man under aktiviteten ska man gå hem direkt.

∙ Alla föreningarna ska se till att det finns tydlig skyltning av råden om att stanna hemma vid sjukdom och att ha god handhygien.

∙ Alla aktiviteter ska anpassa antalet personer som deltar i förhållande till lokalens storlek så att trängsel undviks. Om deltagarna står i kö, se till att alla håller ett tillräckligt avstånd. Om kö bildas på ett speciellt ställe i lokalen, så markera gärna avståndet på golvet.

∙ Uppmana till att om möjligt byta om hemma före och efter aktiviteter.

∙ Dela inte vattenflaskor och liknande som kan överföra saliv. (Märk gärna upp vattenflaskan med namn)

∙ Se till att det finns möjlighet att torka av utrustning som används av flera i den mån det är möjligt.

∙ Se till att det finns möjlighet till handtvätt eller handsprit och uppmana till god handhygien.

 

Berätta och beskriv gärna för era barn/ungdomar vad som gäller för träningarna.

 

 

Med hopp om att vi tillsammans kan förhindra spridningen och att alla kan utöva sin idrott gör vi från vår sida vad som behövs för detta. 

 

Den information som vi idag baserar vårt beslut på är följande.

  1. Lokala restriktioner från Region Skåne utöver Folkhälsomyndigheten:
    Du som är över 15 år avråds från all sorts idrottsverksamhet. Undantag görs endast för yrkesidrottare och elever på idrottsgymnasier. Alla oavsett ålder, avråds från att arrangera eller delta i idrottstävlingar och cuper där många möts och där resor är nödvändiga. Undantag görs för yrkesidrottare. 
  2. Landskrona Stad: 
    Landskrona stad följer aktivt händelseutvecklingen kring coronaviruset (covid-19). Puls arena håller öppet men har infört en del restriktioner med anledning av Region Skånes skärpta råd för att minska smittspridningen i Skåne (2020-10-27):

    Puls arena är stängt för träning för de som är 16 år och äldre. Vi kommer kontakta de som bokat tider hos oss, fram till och med den 17 november, med besked om att tiderna kommer avbokas.

Vid bekräftad covid-19 smitta

   1.      Informera din grupp (kontakta ledare eller maila till föreningen)

  1. Övriga i gruppen ska, även om man inte har några symptom, tänka på att man kan vara smittad, vara uppmärksam på symptom under hela inkubatonstiden (2-14 dagar, vanligast 5 dagar)
  2. Vid symptom, isolera sig, läs på 1177.se vad som gäller
  3. Under väntan på provsvaret, beter man sig som om man har covid-19

Ta hand om er och de era.

 

Med vänlig hälsning, 

Styrelsen

GF Idrott Gymnastik

 

Vid frågor: maila gärna kansli@gfidrottgymnastik.se

Inställd Uppvisning
2020-11-01 10:42
Hej!
Uppvisningen i Idrottshallen i Karlslund den 5/12 ställs in på grund av rådande Coronapandemi!
Mvh
Styrelsen
GF Idrott
ANMÄLAN
2020-10-11 23:38
Anmälan är stängd för höstterminen 2020! 
Anmälan för vårterminen 2021 öppnar nov/dec.
Titta in på hemsidan där info kommer!
Information HT2020
2020-08-09 11:00
Terminen startar vecka 33 och avslutas vecka 49.

Alla grupper kommer träna inomhus under höstterminen under förutsättning att ingen förändring sker gällande Folkhälsomyndigheternas råd och rekommendationer. Vi förbehåller oss rätten att avsluta terminen tidigare än planerat beroende på folkhälsomyndighetens rekommendationer och hur läget ser ut i Skåne i höst.

Träningstid

Under fliken "Våra grupper" kan ni se alla våra gruppers träningstider.

 

Träningshall

Puls Arena, Varggatan 17 i Landskrona


Viktiga datum 
  • Vecka 44: Ingen träning under höstlovet 

Riktlinjer för inomhusträning under Coronatider
  • Om du/ditt barn visar tecken på sjukdom - stanna hemma. 
  • Ledare har rätt att skicka hem barn med symptom.
  • Händer ska tvättas innan varje träning.
  • Alla utövare ska ha en namnad vattenflaska.
  • Om ledare uppvisar sjukdomssymptom kan träning ställas in med kort varsel.
  • Inga personer vistas i hallen förutom ledare gymnaster/utövare. Gymnasterna i familjegympan får endast ha en vuxen med sig. 
  • Vi kommer ha en ingång och en separat utgång vänligen respektera det.
  • Gymnasterna tar med sig sina skor, ytterkläder och vattenflaskor och lägger dessa på läktaren. 
Rekommenderade träningskläder: 
Åtsittande kläder, gärna gymnastikdräkt/t-shirt och shorts/tights. Inga skor behövs. Långt hår ska vara uppsatt. Alla smycken ska tas av innan träningen. 

Avbokning/prova på:

Man har två veckor på sig att prova på, skulle man inte vilja fortsätta efter det ska man meddela detta så snart som möjligt. Meddelar man sin avbokning innan det tredje träningstillfället sker har man möjlighet att få tillbaka sin medlems- och träningsavgift.

Avbokning sker till kansli@gfidrottgymnastik.se


Har ni några andra funderingar kan ni se om ni hittar svaret bland våra ”Vanliga frågor och svar

 

Vi hoppas att ni får en rolig och utvecklande termin med oss!

GF Idrott Gymnastikförening

Corona info
2020-08-07 08:48
Alla grupper kommer träna inomhus under höstterminen under förutsättning att ingen förändring sker gällande Folkhälsomyndigheternas regler och rekommendationer.
Vi kommer inte vara fler än 50 personer i hallen samtidigt!
Riktlinjer för inomhusträning under Coronatider
- Om du/ditt barn visar tecken på sjukdom - stanna hemma. 
- Ledare har rätt att skicka hem barn med symptom.
- Händer ska tvättas innan varje träning.
- Alla utövare ska ha en namnad vattenflaska.
- Om ledare uppvisar sjukdomssymptom kan träning ställas in med kort varsel.
- Inga personer vistas i hallen förutom ledare gymnaster/utövare.
- Vi kommer ha en ingång och en separat utgång vänligen respektera det. 
 
Nya ledare, träningstider och anmälan HT2020
2020-06-22 12:08
Är du vår nya ledare?
Just nu söker vi nya ledare till våra grupper. Vi söker både yngre hjälpledare (över 13 år) och ledare över 18 år.
  • Du är engagerad, ansvarstagande och positiv som person och vill arbeta med barn och ungdomar. 
  • Det är meriterande om du varit ledare tidigare, själv varit/är gymnast eller parkourutövare, men det är inget krav. VI erbjuder våra ledare gratis utbildning så de får den kompetens som behövs. 
  • Som ledare i föreningen har dina barn en garanterad plats i föreningen.
Vi söker främst ledare till Familjegympa 2018, Grund 2014, Grund 2013 och Grund 2010-2011, men är du förälder till ett barn i en annan grupp och vill bli ledare får du gärna höra av dig då också. 

Kontakta oss via mejl kansli@gfidrottgymnastik.se om du kan tänka bli ledare. 

Anmälan
1 juli - De som gick hos oss under våren får mejl om återanmälan och betalning. Höstens träningstider läggs ut på hemsidan. 
1 aug - Anmälan öppnar för nya medlemmar. 

Höstterminen startar vecka 33 (vissa trupper startar tidigare, ledarna meddelar dessa grupper detta).
Uppdatering gällande träning
2020-04-16 19:32
Hallen är fortsatt stängd men vi i styrelsen har nu tagit ett beslut om att återinföra ordinarie träningstider men utomhus istället. 

Träningarna inleds den 20 April, ledare kommer skicka ut kallelse med information gällande tider och plats via SportAdmin inför varje träningspass (se till att ni har appen nedladdad och reggad med samma mail som ni signat upp ert barn med hos GF Idrott). Viktigt att man svarar på denna kallelse om man kan komma eller inte.

Länk
Apple Store: https://apps.apple.com/se/app/sportadmin-medlemsapp/id1225556243
Google Play: https://play.google.com/store/apps/details?id=com.sportadmin.medlemsapp

Förslag att ta med till träning:
  • Liggunderlag
  • Vattenflaska
  • Kläder efter väder
Vid regn och extrema väderförhållanden så ställs träningen in.

Terminen förlängs därmed till den 14 juni och dessvärre är våruppvisningen inställd.

Och som tidigare tänk på följande:

  • Om du/ditt barn visar tecken på sjukdom - stanna hemma. 
  • Tänk på att tvätta händerna noga både innan och efter träning. (enligt rekommendationer).
/Styrelsen
Corona: Uppdatering gällande träningar
2020-03-30 18:32

Inomhusträningarna är tillsvidare fortsatt inställda, ny information utkommer senast den 17 April!

Vi fortsätter att följa myndigheternas information och uppdaterar där efter. 


Om det blir aktuellt med utomhusträning så kommer ledarna kontakta berörda grupper.


Mvh

Styrelsen



Corona: Inställda träningar från och med imorgon 18 mars
2020-03-17 19:05

På grund av det senaste dagarnas utveckling gällande coronaviruset har GF Idrott Gymnastiks styrelse beslutat att ställa in samtliga träningar i föreningen.

 

Beslutet gäller från och med imorgon Onsdagen den 18 Mars och till och med Tisdagen den 31 Mars.

Vi följer noga myndigheternas instruktioner och perioden kan komma att förlängas eller förkortas.

I och med att myndigheterna nu uppger att de finns en allmän spridning av viruset i Sverige och att de rekommenderar alla att vara mer ”sparsam” med sociala kontakter anser vi i styrelsen att detta är rätt beslut.

 

Med tanke på att vi har många aktiva medlemmar i GF Idrott Gymnastik, som går på det flesta skolor i kommunen, vill vi bidra till att begränsa smittspridningen. Det är naturligtvis tråkigt men nödvändigt.

Vi följer noga de riktlinjer som Riksidrottsförbundet och Svenska Gymnastikförbundet samt övriga myndigheter lägger ut och återkommer så fort vi har ny information eller senast Måndagen den 30 Mars.

Ta hand om er, så hoppas vi att vi snart kan ses på träning igen!

 

Mvh

Styrelsen
Information om Coronaviruset COVID-19
2020-03-12 18:36
Med tanke på hur situationen i Sverige ser ut just nu med Coronavirusets spridning men också med de säsongsvirus som grasserar uppmanar vi till följande för att skydda våra medlemmar.

  • Om du/ditt barn visar tecken på sjukdom - stanna hemma. Även om det börjar närma sig tävling. 
  • Om ni har varit utomlands eller i trakter där det finns mycket smittspridning - Stanna hemma (2 veckor).
  • Tänk på att tvätta händerna noga både innan och efter träning. (enligt rekommendationer).
GF Idrotts träningar fortsätter som vanligt fram tills ny information delges av styrelsen. 

Träningar kan komma att ställas in med kort varsel pga. av sjuka tränare något vi hoppas ni har förståelse för i dessa tider. I händelse av inställda träningar så kommer vi ut med mer information om ev. återbetalning av träningsavgift.

Styrelsen
Inställd tävling RegionFemman & RegionSexan
2020-03-12 17:06
Vi är hemskt ledsna över att i samråd med Gymnastikförbundet Syd beslutat att med kort varsel ställa in vår tävling RegionFemman och RegionSexan den 21-22 mars 2020 i idrottshallen i Landskrona.

Detta med anledning av regeringens beslut att förbjuda stora idrottsevenemang med fler än 500 deltagare. Vi följer den information som Gymnastikförbundet uppdaterar kontinuerligt och hänvisar till denna länk; https://www.gymnastik.se/forforeningar/medicinsktstod/CoronavirusCOVID_19/ 

Med vänlig hälsning 
Styrelsen 
Årsmöte
2020-02-18 20:09
Välkomna på vårt årsmöte torsdagen den 5 mars kl. 19.00 på Puls Arena, lokal Pulsen.
Kallelse skickas ut där man går in och anmäler sig!
Varmt välkomna! 
GF Idrotts styrelse
Ändrad träningsplats 31/1-2/2
2020-01-30 07:07
Vi vill påminna om att nu till helgen (31/1-2/2) är vår vanliga träningshall uppbokad för tävling. För att slippa ställa in träningarna har vi bytt träningshall under helgen. All träning sker istället i Albanoskolans idrottshall.
Information VT2020
2020-01-15 16:49

Terminsstart sker nu under vecka 3 för samtliga grupper. 


Anmälan

Alla måste vara anmälda innan man kan få börja eller prova på. Har ni inte anmält er än gör ni det HÄR


Träningstid

Under fliken "Våra grupper" kan ni se alla våra gruppers träningstider.

 

Träningshall

Puls Arena, Varggatan 17 i Landskrona

 

Inställda träningar 

  • 17-23 feb – Sportlov och ingen träning för Familjegympa, Grund- och Parkourgrupperna
  • 7-13 apr – Påsklov och ingen träning för Familjegympa, Grund- och Parkourgrupperna
  • 1 maj – Röd dag och ingen träning för Grund 2015.
  • Truppgruppernas tränare meddelar själv sina gymnaster/föräldrar vid ändrade/inställda träningar 


Andra viktiga datum för alla medlemmar 

  • 31 jan - 2 feb – Träningshallen är bokad för tävling och alla träningarna sker på Albanoskolan
  • 20-22 mars – Föreningen anordnar tävling och vi behöver funktionärshjälp från föräldrar och äldre gymnaster/deltagare.
  • 24 maj (preliminärt datum) – Våruppvisning för alla grupper. Terminsavslutning för Familjegympa, Grund- och Parkourgrupperna. Många fortsättningsgruppen fortsätter att träna några veckor till. 

 

Att tänka på:

- Gå på toaletten innan träningen

- Ta av alla smycken (klocka, halsband, örhängen osv).

- Axellångt hår eller längre ska vara uppsatt

- Ta med vattenflaska 

 

Klädsel:

Åtsittande kläder, gärna gymnastikdräkt/t-shirt och shorts/tights. På fötterna kan man ha ”plastisock” eller vara barfota.

 

Föräldrar i träningshallen:

Vi föredrar att föräldrarna väntar utanför träningshallen under träningen då vi sett att barnens utveckling och koncentration blir bättre utan föräldrar. Om man som förälder ändå väljer att sitta inne i hallen under träningstiden ska man sitta på läktaren. Vi ber er att inte använda telefoner, surfplattor eller tidningar/böcker utan att ni tittar på era barn. Det finns även ett fik precis utanför hallen där man gärna får sitta. 

 

Sjukdom

Har man feber eller halsont ber vi er stanna hemma från träningen.

Vid kräksjuka ska det gå minst 48 timmar efter symtom innan man kommer till träningen. Vi vill även att man stannar hemma om någon annan i familjen är magsjuk.

 

Avbokning/prova på:

Man har två veckor på sig att prova på, skulle man inte vilja fortsätta efter det ska man meddela detta så snart som möjligt. Meddelar man sin avbokning innan det tredje träningstillfället sker har man möjlighet att få tillbaka sin medlems- och träningsavgift.

Avbokning sker till kansli@gfidrottgymnastik.se


Har ni några andra funderingar kan ni se om ni hittar svaret bland våra ”Vanliga frågor och svar

 

Vi hoppas att ni får en rolig och utvecklande termin med oss!

GF Idrott Gymnastikförening

Årsmöte
2020-01-06 21:53
 Hej!
Vi börjar närmar oss GF Idrotts årsmöte som är i mars månad.
Vi har två platser till förfogande i vår styrelse där just du behövs.
Styrelsen ses ca 1 gång i månaden för att planera och fatta beslut för föreningen.
Vi är ett härligt gäng som kompletterar varandra mycket bra och ser framemot nya styrelsemedlemmar och nya tankar och idéer.
Känner du dig manad att få vara med i vårt härliga gäng ?
Tveka inte att ta kontakt med vår valberedning

Kevin       070-8840932
Emma     072-722742
Anmälan VT2020
2020-01-05 09:04
Eftersom anmälan sker på ett nytt sätt denna termin har vi förstått att det varit lite oklarheter. 

Anmälan för de som var medlemmar HT2019
Ni ska ha fått mejl där det finns en knapp/länk med texten ”Gå till anmälan och betalning”, den länken ska ni klicka på för att betala och anmäla. Har ni inte fått mejlet ber vi er kontakta oss via mejl (kansli@gfidrottgymnastik.se). Är det så att ni inte vill fortsätta till våren ber vi er trycka på knappen ”Jag ska inte vara med” så snart som möjligt. 

Anmälan för nya medlemmar
För nya medlemmar öppnar anmälan den 6/1 kl.8:00. Ni anmäler er på länken ”Anmälan till VT 2020”

Grupper och tider 
Tider och dagar kan ha ändrats sedan hösten, för att se vårens grupper och tider går ni in på fliken ”Våra grupper”

Terminen startar v.3 för de flesta av våra grupper. De grupper som startar tidigare har fått information från sina ledare om detta. 

Har ni några frågor kan ni alltid kolla om svaret finns i vår FAQ eller kontakta oss via mejl. 
Terminsstart
2019-12-03 09:35

Träningarna för höstterminen är nu slut och vårterminen startar igen V.3!
Alla som gick hos oss under hösten 2019 kommer att få mail med instruktioner hur man åter anmäler sig!
Anmälan för nya medlemmar öppnar den 6/1-20 kl. 08:00

Vi  önskar alla våra medlemmar och sponsorer en riktigt God Jul och ett Gott Nytt År
Julhälsningar
GF Idrotts styrelse  
Höstlov
2019-10-28 07:05
Vi vill påminna om att det under vecka 44 är höstlov och de flesta grupperna har inställd träning. Ledarna i er grupp meddelar ifall just er grupp har träning under veckan. 

Vi önskar er ett härligt höstlov så ses vi som vanligt igen v.45. 
Föräldra/barn gympa
2019-08-05 11:46

Gruppen f: 2017 kommer att bli av vi har fått ledare till denna.
Det går bra att gå in och anmäla sig!
Begränsat antal, först till kvarn
Välkomna!
Anmälan inför höstterminen
2019-06-24 15:46
För att kunna fortsätta eller börja träna hos oss till hösten måste man anmäla sig. Vi behöver ändra datum för när anmälan öppnar. Ni kommer kunna anmäla er enligt följande:

22 juli kl.9:00: Anmälan öppnar för de som tränade hos oss under vårterminen 
29 juli kl.9:00: Anmälan öppnar för de som anmält sig till reservlistan/intresseanmälan. (Dessa är nu stängda) 
5 augusti kl.9:00: Anmälan öppnar för nya medlemmar

Vi kommer byta namn på våra grupper inför hösten och kommer därför mejla ut till alla som gick hos oss i våras och meddela vilken grupp ni ska anmäla er till. 
Våruppvisning och terminsavslutning
2019-05-02 18:32
Våruppvisning
Lördagen den 25 maj har vi vår årliga våruppvisning i gräset på Citadellet (Slottet) i Landskrona. Skulle det regna kommer uppvisningen hållas i Idrottshallen. Oavsett plats tar vi inget inträde för uppvisningen.

Tider
11:30 Samling på Citadellet för alla gymnaster/deltagare
12:00 Våruppvisningen startar
ca 13:30 Våruppvisningen slutar

Klädsel
Alla gymnaster/deltagare ska ha färgglad tröja och svart underdel

Hjälp från föräldrar
Kakor: Ni får väldigt gärna baka kakor som vi kan sälja på uppvisningen. Meddela oss vilken sort och hur många kakor ni kan tänka er baka. 
Kiosk: Vi behöver hjälp från några föräldrar som kan stå i kiosken, grilla korv, sköta musik eller fotografera under uppvisningen.
Anmäl ert intresse till oss via mejl: kansli@gfidrottgymnastik.se

Terminsavslutning 
Våruppvisningen är även terminsavslutning för nästan alla föreningens grupper. Det är endast vissa tävlingstrupper, Vuxengympan och Parkour Äldre som fortsätter träna efter våruppvisningen och era ledare meddelar er om ni fortsätter träna under sommaren.

Våruppvisningen brukar alltid bli en härlig eftermiddag där våra barn- och ungdomar visar upp vad de lärt sig under terminen. Så bjud med släkt och vänner och kom och njut av härlig gympa och parkour med oss! Vi ses där!


Inför höstterminen
  • Alla (nya som gamla medlemmar) måste anmäla sig samt betala via vår hemsida innan man kan börja träna/prova på till hösten
  • Gruppens ledare kommer meddela er om det är så att ni bör byta grupp, om ni inte hör något anmäler ni er till den grupp ni gick i under våren.
  • 22 juli öppnar anmälan för medlemmar som gick hos oss våren 2019
  • 5 augusti öppnar anmälan för nya medlemmar
  • Tänk på att varje grupp har ett begränsat antal platser, så glöm inte bort att anmäla er i tid! 
  • Höstterminen startar v.34
Påsklov
2019-04-14 14:39
Vi vill påminna om att all träning är inställd mellan den 15-22/4 på grund av påsklov. Vi önskar er en trevlig påsk så ses vi igen den 23/4!

Obs! Detta gäller ej Parkour Äldre, Vuxengympan och Elittruppen. Deras ledare meddelar vid ändrade träningstider 
Anmälan
2019-03-18 22:01
Anmälan för vårterminen är stängd. 

Har ni inte tränat med oss under våren men vill börja träna hos oss till hösten kan ni kan göra en intresseanmälan här. Vi kommer då mejla er när anmälan öppnar och ni kommer då behöva boka en plats i gruppen ni önskar gå i. 

Anmälan öppnar i juli och höstterminen startar v.34. 

Viktig info inför vårterminen
2019-01-13 11:57

Anmälan

Alla måste vara anmälda innan man kan få börja eller prova på. Har ni inte anmält er än gör ni det HÄR

 

Terminsstart 

v.3 För Nybörjar-, Fortsättnings- och Parkourgrupperna


Träningstid

Under fliken "Våra grupper" kan ni se alla våra gruppers träningstider.

 

Träningshall

Puls Arena, Varggatan 17 i Landskrona

 

Viktiga datum

18-24 feb – Sportlov och ingen träning för Nybörjar-, Fortsättnings- och Parkourgrupperna

16-22 apr – Påsklov och ingen träning för Nybörjar-, Fortsättnings- och Parkourgrupperna

30 apr-1 maj – Röd dag och ingen träning för Nybörjar-, Fortsättnings- och Parkourgrupperna        

25 maj (preliminärt datum) – Våruppvisning och Terminsavslutning

 

Att tänka på:

- Gå på toaletten innan träningen

- Ta av alla smycken (klocka, halsband, örhängen osv).

- Axellångt hår eller längre ska vara uppsatt

 

Klädsel:

Åtsittande kläder, gärna gymnastikdräkt/t-shirt och shorts/tights. På fötterna kan man ha ”plastisock” eller vara barfota.

 

Föräldrar i träningshallen:

Vi föredrar att föräldrarna väntar utanför träningshallen under träningen då vi sett att barnens utveckling och koncentration blir bättre utan föräldrar. Om man som förälder ändå väljer att sitta inne i hallen under träningstiden ska man sitta på läktaren. Vi ber er att inte använda telefoner, surfplattor eller tidningar/böcker utan att ni tittar på era barn. Det finns även ett fik precis utanför hallen där man gärna får sitta. 

 

Sjukdom

Har man feber eller halsont ber vi er stanna hemma från träningen.

Vid kräksjuka ska det gå minst 48 timmar efter symtom innan man kommer till träningen. Vi vill även att man stannar hemma om någon annan i familjen är magsjuk.

 

Avbokning/prova på:

Man har två veckor på sig att prova på, skulle man inte vilja fortsätta efter det ska man meddela detta så snart som möjligt. Meddelar man sin avbokning innan det tredje träningstillfället sker har man möjlighet att få tillbaka sin medlems- och träningsavgift.

Avbokning sker till kansli@gfidrottgymnastik.se

 

Vi hoppas att ni får en rolig och utvecklande termin med oss!

GF Idrott Gymnastikförening

Vuxengympa och parkour!
2019-01-07 18:21
Ni har väl inte missat att vi har både parkour och gymnastik för vuxna? Båda grupperna är för både nybörjare och de som tränat parkour/gymnastik tidigare. Vårt främsta mål med träningarna är att ha roligt tillsammans.

Parkour äldre tränar: 
Onsdagar kl.18:30-20:30
Lördagar kl.13:30-15:30

Vuxengympan tränar:
Tisdagar kl.19:15-20:30
Torsdagar kl.19:15-20:30

God Jul
2018-12-24 01:38
GF Idrott gymnastikförening önskar alla en riktigt God Jul och ett Gott Nytt Åt🎅🏼🤶🏻🎉
Vi välkomnar alla till vårterminen 2019 som startar åter v. 3
Mvh
GF Idrott
Anmälan inför våren 2019
2018-12-09 13:17
Vi har jobbat intensivt med att få färdigt vårens schema, men har inte lyckats bli färdiga i tid inför när anmälan ska öppna imorgon. Vi behöver därför ändra dag för när anmälan öppnar. 

Anmälan öppnar följande datum:
  • 13 dec kl.8:00: Anmälan öppnar för de som tränade hos oss under hösten 2018
  • 2 jan kl.8:00: Anmälan öppnar för de som anmält sig till vår reservlista under hösten 2018
  • 7 jan kl.8:00: Anmälan öppnar för nya medlemmar
Vilken grupp ska ni anmäla er till?
  • Har du gått hos oss innan och inte fått mejl från oss om att ni ska byta grupp, anmäler ni er till den grupp ni gick i under hösten. 
  • Är ni nya medlemmar kan ni endast anmäla er till någon av våra nybörjargrupper. 
Har ni några frågor eller funderingar kan ni alltid höra av er till kansli@gfidrottgymnastik.se
Vintershow 1/12
2018-11-21 10:17
Äntligen är det dags för vår årliga vintershow i Landskrona Idrottshall i Karlslund (ej Puls Arena som vi tränar i).

Kl.13:00 kör showen igång, så kom i tid då det brukar bli långa köer för att komma in. 

Inträde: 
0-5 år: Gratis
6-15 år: 20 kr
16+ år: 50 kr

Alla föreningens grupper ställer upp och visar upp sig. Klädsel och samlingstid meddelar respektive grupps ledare.
Extra träning inför juluppvisning 1 dec
2018-10-29 22:11
Lördagen den 1 dec kl.13:00 har vi vår årliga juluppvisning

Alla grupper i föreningen visar upp sig. När det närmar sig kommer ni få information från era ledare gällande samlingstid, klädsel osv. 

Avslutningsdans - Extra träning
På uppvisningen kommer vi ha en avslutningsdans där alla grupper med. Ni kommer träna på den på följande dagar:
  • Tis 6 nov kl.18.00-19:00:   Fortsättning födda 2010-2011, Nybörjare födda 2010-2011, Parkour Nybörjare, Parkour Fortsättning
  • Ons 7 nov kl.18.00-19:00:  Fortsättning födda 2003-2007, Nybörjare födda 2003-2007, Minielittruppen, Bastruppen
  • Tors 8 nov kl.18:00-19:00  Nybörjare födda 2008-2009, Fortsättning födda 2008-2010, Fortsättning födda 2011-2012
Elittruppen, Vuxengympan, Nybörjare 2012, 2013, 2014 samt Familjegympa 2015 och 2016 tränar på dansen under sina vanliga träningar.
Höstlov
2018-10-29 08:42
Veckan 44 innebär höstlov och ingen träning för våra nybörjare- och fortsättningsgrupper (både gymnastik och parkour). Ha ett härligt höstlov så ses vi nästa vecka!

Obs! Bastruppen, Minielittruppen, Elittruppen, Parkour Äldre och Vuxengympan får information från sina respektive ledare vid ändrade träningstider. 


Föreningskläder
2018-08-22 22:38

Stadium Teamsales kommer till Puls Arena för utprovning och bytesdag.
Styrelsen har bestämt att vi fortsätter med Stadium Teamsales för våra föreningskläder!
Den 1/9 mellan 10.30-13.00 kommer dem till oss på Puls Arena.
Vi startar med alla grupper utom tävlingsgrupperna kl. 10.30-11.30 därefter
Bastruppen 11.30-12.00
Elittruppen 12.00-12.30
Minielit        12.30-13.00
Det är endast vid detta tillfälle som det går att byta storlek och/eller lämna tillbaka sin tidigare beställning!
Kläderna från beställningen sent i våras kommer att börja delas ut på träningar i slutet på denna vecka. Naturligtvis får man prova kläderna men om ni vill byta eller lämna tillbaka kläderna måste ni spara emballaget.
Max leveranstid av kläder ni beställer är satt till 4 veckor!
Prova ut nya kläder för beställning kommer ni alltid att kunna göra då vi kommer ha en provstege hos oss på Puls Arena!
TÄNK PÅ! Att detta är det enda tillfälle ni kan byta/lämna tillbaka redan beställda kläder!
 
För frågor kontakta Hans Palmborg via telefon eller sms på 0761844226  
Varmt välkomna! 
GF Idrott gymnastikförening
Viktig information inför höstterminen 2018
2018-08-13 21:01
Anmälan
Alla måste vara anmälda innan man kan få börja eller prova på. Har ni inte anmält er än gör ni det HÄR!

Terminsstart 
v.34 För Nybörjar-, Fortsättnings- och Parkourgrupperna 

Träningshall
Puls Arena, Varggatan 17 i Landskrona 

Viktiga datum 
v.44 – Höstlov och ingen träning för Nybörjar-, Fortsättnings- och Parkourgrupperna 
27/10 och 17/11 – Inställd träning p.g.a. att träningshallen är bokad för tävling. 
1/12 – Juluppvisning och Terminsavslutning 

Att tänka på:
- Gå på toaletten innan träningen 
- Ha med vattenflaska till träningen 
 
Klädsel
Åtsittande kläder, gärna gymnastikdräkt/t-shirt och shorts/tights. På fötterna kan man ha ”plastisock” eller vara barfota. Ta av alla smycken (klocka, halsband, örhängen osv). Axellångt hår eller längre ska vara uppsatt.

Föräldrar i träningshallen
De två första veckorna är det ok för föräldrarna att sitta uppe på läktare och titta på träningen, vi ber er däremot att lägga undan mobil, iPad och tidningar. Efter de två första veckorna ber vi er vänta utanför hallen under träningstid, det är däremot ok att sitta med en kort stund i början och i slutet. Vi har sett att barnens koncentration och träning blir bättre utan föräldrar i hallen. 
 
Sjukdom 
Har man feber eller halsont ber vi er stanna hemma från träningen. Vid kräksjuka ska det gå minst 48 timmar efter symtom innan man kommer till träningen. Vi vill även att man stannar hemma om någon annan i familjen är magsjuk. 

Avbokning/prova på
Man har två veckor på sig att prova på, skulle man inte vilja fortsätta efter det ska man meddela detta så snart som möjligt. Meddelar man sin avbokning innan det tredje träningstillfället sker har man möjlighet att få tillbaka sin medlems- och träningsavgift. 
Avbokning sker till kansli@gfidrottgymnastik.se
 
Vi hoppas att ni får en rolig och utvecklande termin med oss! 
GF Idrott Gymnastikförening 

Missa inte att anmäla er inför hösten!
2018-06-26 14:29
Alla medlemmar (nya som gamla) måste anmäla sig samt betala innan man kan börja träna till hösten. Alla grupper har ett begränsat antal platser och dessa brukar gå åt snabbt, så glöm inte bort att anmäla er i tid!

Anmälan öppnar: 
Måndagen den 2 juli kl.8:00
för alla medlemmar som tränade hos oss under våren 2018. 
Måndagen den 23 juli kl.8:00 för de som tidigare anmält sig till vår reservlista. 
Måndagen den 6 augusti kl.8:00 för nya medlemmar.


Inför höstterminen 2018
  • Höstterminen startar v.34
  • Träningstider: Vi har behövt ändra om bland träningstiderna för några grupper och ni kan se alla höstens tider under fliken Våra grupper.
  • Fortsättningsgrupp: Man kan endast anmäla sig till en fortsättningsgrupp om man gått i gruppen tidigare eller om man blivit rekommenderad av sin tränare att anmäla sig till den. 
  • Ledare: Vi söker fortfarande fler ledare, är du intresserad? Skicka in din intresseanmälan till oss!

Är det något ni undrar kan ni alltid mejla oss: kansli@gfidrottgymnastik.se 
Vi hoppas att ni alla får en fantastisk sommar med mycket sol och bad fram tills vi ses igen!
Är du intresserad av att bli ledare?
2018-05-30 18:33

Vi är i fullgång med att spika höstens grupper och tider. För att alla barn och ungdomar som vill ska få möjlighet att träna gymnastik och parkour behöver vi fler ledare så att vi kan starta nya grupper. 


Är du vår nya ledare?

  • Vi söker dig som är engagerad, ansvarstagande och positiv som person och som vill arbeta med barn och ungdomar. 
  • Du ska fylla minst 13 år under året. 
  • Det är meriterande om du varit ledare tidigare, själv varit/är gymnast eller parkourutövare, men det är inget krav. 
  • Vi erbjuder våra ledare utbildning både internt samt genom Svenska Gymnastikförbundet och Skåneidrotten för att ge ledarna den kunskap som behövs. 
  • Som ledare i föreningen har dina barn en garanterad plats i föreningen.


Är du intresserad av att bli ledare eller vill du veta mer innan du bestämmer dig? Tveka inte att höra av dig till oss: kansli@gfidrottgymnastik.se 

Våruppvisning och terminsavslutning
2018-04-23 20:22
Våruppvisning
Söndagen den 20 maj kl.12:00 har vi vår årliga våruppvisning i gräset på Citadellet (Slottet) i Landskrona. Vi brukar ha tur med vädret, men skulle det regna kommer uppvisningen hållas i Idrottshallen. Oavsett plats tar vi inget inträde för uppvisningen.

Hjälp från föräldrar
Kakor: Ni får väldigt gärna baka kakor som vi kan sälja på uppvisningen. Kakorna lämnas i kiosken innan uppvisningen 
Kiosk: Vi behöver hjälp från några föräldrar som kan stå i kiosken, grilla korv, sköta musik eller fotografera under uppvisningen.
Anmäl ert intresse till oss via mejl: kansli@gfidrottgymnastik.se

Klädsel och samlingstid
Specifik samlingstid, klädsel och övrig info skickar gruppens ledare ut via mejl.

Terminsavslutning 
Våruppvisningen är även terminsavslutning för nästan alla föreningens grupper. Det är endast tävlingstrupperna, Vuxengympan och Parkour Äldre som fortsätter träna efter våruppvisningen.

Våruppvisningen brukar alltid bli en härlig eftermiddag där våra barn- och ungdomar visar upp vad de lärt sig under terminen. Så bjud med släkt och vänner och kom och njut av härlig gympa och parkour med oss! Vi ses där!


Inför höstterminen
  • Alla (nya som gamla medlemmar) måste anmäla sig samt betala via vår hemsida innan man kan börja träna/prova på till  hösten
  • Gruppens ledare kommer  i slutet på terminen meddela er vilken grupp ni bör anmäla ert barn till inför höstterminen.
  • 2 juli öppnar anmälan för medlemmar som gick hos oss våren 2018
  • 6 augusti öppnar anmälan för nya medlemmar
  • Tänk på att varje grupp har ett begränsat antal platser, så glöm inte bort att anmäla er i tid! 
  • Höstterminen startar v.34
Klubbcupen 21 april
2018-04-16 11:06
Nu på lördag den 21 april arrangerar vi vår interntävling Klubbcupen på Puls Arena. Bastruppen, Minielittruppen, Elittruppen, Nybörjare och Fortsättning födda 2003-2007, Fortsättning födda 2008-2010 samt Vuxengympan ställer upp med lag som tävlar i matta och hopp. 

Alla som vill är välkomna att komma och heja på våra duktiga gymnaster när de slåss om medaljerna.
Tävlingen startar kl.12:30 och beräknas vara klar ca. 15:00.



StadiumTeamSales
2018-04-11 20:56
Hej!

Nu ligger vårt föreningssortiment uppe på Stadiumteamsales hemsida. 
Gå in på www.stadiumteamsales.se och klicka på föreningssidor och därefter GF Idrott Gymnastikförening. Där hittar ni alla våra kläder som ni kan beställa med vår logga på. Mer information om hur du beställer och betalar hittar du på deras hemsida. Alla kläder förutom defileringsoverallen kan ni beställa namn på. Detta är för att det ska se enhetligt ut på tävlingar. 
Alla era köp gynnar vår förening då inköpen registreras på vårt föreningskonto hos Stadiumteamsales och registreras i vårt bonussaldo.

Alla är välkomna att beställa, så gå och och kika på vårt sortiment!

Saknar ni något i sortimentet eller har några funderingar hör av er till kansli@gfidrottgymnastik.se

Trevlig kväll!
Stadium Team Sales kommer till oss!
2018-03-20 20:24

Stadium Team Sales besöker oss!


Vi har i ett samarbete med Stadium Team Sales tagit fram olika träningskläder samt defileringsoverall med vår logga på.


Lördag den 24 mars kommer Stadium Team Sales ut till Puls Arena och alla medlemmar får då möjlighet att prova vår nya defileringsoverall och andra träningskläder. Det kommer även finnas möjlighet till att lägga till sitt namn på vissa kläder. Stadium kommer ta emot er beställning på plats men senare kommer det fungera att ni beställer kläderna på Stadiums Team Sales hemsida. Kläderna som beställs hämtas ut i Stadiums butik på Väla.

Det kommer även bli en utprovning till, men då i Välas Stadiumbutik. Inget datum bestämt än.


Följande kläder kommer finnas att prova och beställa:

Långa träningstights

Shorts

Hotpants

Linne

Sport- bh

T-shirt

Hoodtröja

Defileringsoverall


Priser kommer finnas på plats.


Vår defileringsoverall är obligatorisk för de gymnaster som är med i våra tävlingsgrupper och det kommer inte finnas möjlighet att ha sitt namn på den. På de andra kläderna går det bra att beställa sitt namn på.


Tider för utprovning:

12:00 Elit

12:30 Minielit

13:00 - 14:00 Övriga grupper

14:00 Bas


Varmt välkomna!

Påsklov 27/3-2/4
2018-03-19 20:50
Tiden bara springer förbi och nästa vecka är det redan dags för påsk och därmed påsklov. Samtliga träningar är inställda mellan 27/3 - 2/4 för nedanstående grupper: 

  • Familjegympa födda 2014-2016 
  • Familjegympa födda 2014-2015  
  • Nybörjare födda 2013 
  • Nybörjare födda 2012 
  • Nybörjare födda 2010-2011 
  • Nybörjare födda 2008-2009 (obs! träning som vanligt 26/3)
  • Nybörjare födda 2003-2007  
  • Fortsättning födda 2010-2011
  • Fortsättning födda 2008-2010
  • Fortsättning födda 2003-2007 
  • Parkour Nybörjare födda 2004-2008 (obs! träning som vanligt 26/3)
  • Parkour Fortsättning födda 2003-2007
Resterande grupper får information från sina ledare om deras träningar ändras/ställs in under påsken.

Vi vill även passa på att önska er alla en Glad Påsk!
Ny grupp: Familjegympa födda 2014-2016
2018-02-28 20:26

Reservlistan till vår nuvarande familjegympa slutade aldrig fyllas på och vi har därför valt att starta upp en ny familjegympa-grupp. Vi har nu även passat på att öppna upp för de födda 2016. Så har ni eller någon ni känner funderat på att börja på familjegympa är det nu hög tid att anmäla sig innan även dessa platser fylls. 


Den nya gruppen Familjegympa födda 2014-2016 tränar söndagar kl.14:45-15:30 på Puls Arena med start den 4 mars. Innan man kan börja/prova på måste man anmäla sig. Anmälan görs HÄR.


Väntar ditt barn på plats i någon annan grupp? 

För att kunna starta nya grupper behöver vi nya ledare, hade du kunnat tänka dig bli ledare hos oss får du gärna höra av dig till oss via mejl: kansli@gfidrottgymnastik.se. Självklart har ditt barn en garanterad plats i föreningen om du är ledare.

Årsmöte 14/3
2018-02-19 21:29
Välkommen på årsmöte!

GF Idrott Gymnastikförening håller årsmöte den 14 mars kl.19:00 på Puls Arena. 

Alla medlemmar har fått en kallelse via mejl och anmälan sker via den. Har ni inte fått mejlet kan ni även anmäla er till kansli@gfidrottgymnastik.se 

Vi hälsar alla medlemmar varmt välkomna!
Styrelsen 
Sportlov
2018-02-16 17:05
Kommande vecka (19-25/2) är träningarna inställda för följande grupper p.g.a Sportlov:
  • Familjegympa födda 2014-2015
  • Nybörjare födda 2013
  • Nybörjare födda 2012
  • Nybörjare födda 2010-2011
  • Nybörjare födda 2008-2009
  • Nybörjare födda 2003-2007 (har även inställd träning 18/2)
  • Fortsättning födda 2010-2011
  • Fortsättning födda 2008-2010
  • Fortsättning födda 2003-2007 (har även inställd träning 18/2)
  • Parkour Nybörjare födda 2004-2008
  • Parkour Fortsättning födda 2003-2007
  • Bastruppen 
Resterande grupper tränar som vanligt om deras tränare inte meddelat någon annat. 

Vårterminen 2018
2018-01-03 19:29
Terminsstart
v.2 För tävlingstrupperna
v.3 För Nybörjar-, Fortsättnings- och Parkourgrupperna

Träningshall
Puls Arena, Varggatan 15 i Landskrona

Viktiga datum
19-25/2 - Sportlov och ingen träning för Nybörjar-, Fortsättnings- och Parkourgrupperna
27/3-2/4 - Påsklov och ingen träning för Nybörjar-, Fortsättnings- och Parkourgrupperna
1/5 - Röd dag och ingen träning för Nybörjar-, Fortsättnings- och Parkourgrupperna
20/5 - (Preliminärt datum) Våruppvisning och Terminsavslutning

Anmälan
Alla måste vara anmälda innan man kan få börja eller prova på. Har ni inte anmält er än gör ni det HÄR!

Vi hoppas att ni får en rolig och utvecklande vårtermin med oss!
Tack för en härlig termin!
2017-12-04 21:15
Ett stort tack till alla gymnaster, föräldrar och ledare för en härlig hösttermin. Vi startade terminen i Idrottshallen innan vår nya fantastiska nya hall på Puls Arena stod redo och för att sluta cirkeln avslutade vi med en uppvisning i Idrottshallen där föreningens alla grupper ställde upp.  

Terminsavslutning
Uppvisningen var också slutet på terminen för alla våra Nybörjar-, Fortsättnings- och Parkourgrupper. Vuxengympan, Parkour Äldre och tävlingsgrupperna fortsätter träna lite till och deras tränare kommer meddela när deras sista träning sker. 

Anmälan inför vårterminen 2018
  • Alla måste ny/återanmäla sig samt betala innan man kan börja träna/prova på till våren
  • Tisdagen den 12/12 kl.8:00 öppnar anmälan för medlemmar som gick hos oss hösten 2018
  • Torsdagen den 28/12 kl.8:00 öppnar anmälan för de som tidigare anmält sig till vår reservlista
  • Onsdagen den 3/1 kl.8:00 öppnar anmälan för nya medlemmar
  • Tänk på att varje grupp har ett begränsat antal platser, så glöm inte bort att anmäla er i tid! 
Grupper vårterminen 2018
Det kommer ske några mindre förändringar gällande grupper och tider till våren och vi kommer inom kort lägga upp en uppdaterad lista över vårens grupper här på hemsidan. 

Hoppas ni alla får ett härligt juluppehåll så ses vi till våren igen!
Är du vår nya ledare?
2017-11-26 15:30

Trots att vi skapat flera nya grupper under höstterminen lyckas vi aldrig tömma vår reservlista och söker därför nya ledare för att kunna starta ännu fler grupper till våren och ge fler barn och ungdomar möjlighet att få träna gymnastik och parkour. 


  • Vi söker dig som är engagerad, ansvarstagande och positiv som person och som vill arbeta med barn och ungdomar. 
  • Det är meriterande om du varit ledare tidigare, själv varit/är gymnast eller parkourutövare, men det är inget krav. 
  • Vi erbjuder våra ledare utbildning både internt samt genom Svenska Gymnastikförbundet och Skåneidrotten för att ge ledarna den kunskap som behövs. 
  • Som ledare i föreningen har dina barn en garanterad plats i föreningen.


Är du intresserad av att bli ledare eller vill du veta mer innan du bestämmer dig? Tveka inte att höra av dig till oss: kansli@gfidrottgymnastik.se 

Extra dansträning 27/11
2017-11-22 20:03
Nedanstående grupper kommer ha en extrainsatt dansträning den 27/11 inför uppvisningen. Dansträningen är på Puls Arena i vår vanliga träningshall. 

Dansträningen är mellan kl.18:30-19:00 för följande grupper:
Nybörjare födda 2010-2011 tis
Nybörjare födda 2010-2011 sön 
Nybörjare födda 2008-2009
Fortsättning födda 2008-2010

Dansträningen är mellan kl.18:30-19:30 för följande grupper:
Nybörjare födda 2003-2007
Fortsättning födda 2003-2007
Bastruppen
Minielittruppen
Elittruppen

Står ditt barns grupp inte med på listan kommer ditt barn inte ha någon extra dansträning den 27/11.
Vintershow 2/12
2017-11-19 08:00
Äntligen är det dags för vår årliga vintershow i Idrottshallen. Temat för i år är Melodifestivalen.

Kl.13:00 kör showen igång, så kom i tid då det brukar bli långa köer för att komma in. 

Inträde: 
0-5 år: Gratis
6-15 år: 20 kr
16+ år: 50 kr

Alla föreningens grupper ställer upp och visar upp sig. Klädsel och samlingstid kommer respektive grupps ledare att skicka ut inom kort. 

Höstlov v.44
2017-10-29 10:17
Vi vill bara påminna om att det är höstlov nästa vecka (v.44) och därmed ingen träning för våra Nybörjar-, Fortsättnings- och Parkourgrupper. 

Tävlingstrupperna och Parkour Äldre får information om eventuella ändrade träningstiderna från sina tränare. 

Vi önskar er ett härligt höstlov, så ses vi igen som vanligt vecka 45! 
Stjärntruppen 21-22/10
2017-10-18 19:58
Nu till helgen den 21-22/10 är det dags för föreningen att arrangera Stjärntruppen 2. 

Med 67 lag anmälda kommer det bli en helg fullspäckad med gymnastik. Det är en tävling för barn i åldern 7-12 år och våra yngsta tävlingsgymnaster i Bastruppen ställer upp med två lag. Vi hoppas självklart att vi har en stort hemmapublik som kommer och hejar på våra gymnaster på hemmaplan. 

Tider
Lördag
Tävlingen pågår från kl.09:25 till kl.17:50 (Bastruppen tävlar kl.15:50-18:50)

Söndag
Tävlingen pågår från kl.09:10 till kl.17:40 (Bastruppen tävlar kl.12:15-14:25) 

Inträde
50 kr för vuxna
Gratis för barn 12 år och yngre 

Tävlingshall 
Idrottshallen, Karlslundsvägen 10 i Landskrona

Funktionärer
Vi saknar fortfarande funktionärer till några pass (främst söndagen). Här (Funktionärslistor.xlsx ») kan du se vilka pass som är lediga. Återkom sedan med vilket pass du kan tänka dig ta. Har du redan tagit ett pass får du gärna ta ett till, vi uppskattar all hjälp vi kan få. 

Sjukvårdare: Vi saknar fortfarande sjukvårdare under flera av helgens pass. Är du sjukvårdskunnig och kan tänka dig ställa upp under ett pass får du gärna ta kontakt med oss via mejl. 

Alla frågor och anmälningar ta vi emot här: kansli@gfidrottgymnastik.se

Vi hoppas att vi ses till helgen!
Välkomna på invigning!
2017-09-19 19:50
Söndagen den 1 oktober kl. 10:30-12:00 inviger vi vår nya träningshall på Puls Arena. 

Alla föreningens medlemmar, deras föräldrar och syskon är välkomna att komma och fira in den nya hallen med oss. Vi kommer fira med gymnastik och tårta. Alla som vill får prova på gymnastik och parkour, så kom ombytta till träningskläder. 

För att planera dagen behöver vi veta hur många ni är som kommer. Gör en anmälan för hela familjen
HÄR. 

Varmt välkomna! 

Ny träningshall
2017-09-14 16:49
Som många av er nog vet kommer vi få en helt ny träningshall till hösten och nu har vi äntligen fått ett inflyttningsdatum, 26 september.

Den 26 september flyttas alla redskapen från idrottshallen och vi måste därför tyvärr ställa in alla tisdagens träningar för att ställa i ordning den nya hallen. 

Följande träningar ställs in den 26/9:
Nybörjare födda 2010-2011
Fortsättning födda 2008-2010
Fortsättning födda 2003-2007

Från och med 27 september sker all träning på Puls Arena (Varggatan 15, 261 44 Landskrona) 

OBS! Fram till och med den 25 september sker alla träning i Idrottshallen. 
Information inför höstterminen
2017-08-19 11:48
Nu är det äntligen dags för höstterminen att starta. Nästa vecka (v.34) sätter vi igång! 

Har ni inte anmält er än? Passa på och gör det här innan terminen börjar eller platserna tar slut!

Träningstid
Vi har varit tvungna att ändra träningstid för vissa grupper i sista stund, så dubbelkolla under fliken "Våra grupper" så att ni har koll på tiden. 

Träningshall
Terminen startar i Idrottshallen (Karlslundsvägen 10, 261 42 Landskrona)
Under hösten flyttar vi till vår helt nya träningshall på Puls Arena
Missa inte att anmäla er!
2017-08-13 10:39
Imorgon är det endast en vecka kvar tills att terminen startar och man måste vara anmäld till gruppen för att få lov att prova på eller börja. 

Flera av våra grupper börjar dessutom bli fullsatta, så skynda och anmäl er innan platserna tar slut. Anmälan till höstterminen 2017 görs här.

Fullsatt: 
Är det så att gruppen ni önskar gå i ber vi er se över om det finns någon annan grupp som skulle fungera, och finns det inte det kan ni anmäla er till vår reservlista. Vi kommer då kontakta er om det öppnas upp någon plats i gruppen.
Dags att anmäla sig till HT2017
2017-08-04 12:20
Äntligen är det dags att anmäla sig till höstterminen! 
Anmälan är nu öppen och ni anmäler er HÄR.

Alla medlemmar (nya som gamla) ska anmäla sig via anmälningssidan på vår hemsida. Har man gjort en intresseanmälan eller står på kö sedan måste man ändå göra en ny anmälan via anmälningssidan. 

Viktiga datum för anmälan till HT2017
4 aug - Anmälan öppnar för de som varit medlemmar under våren samt de som gjort en intresseanmälan eller står på kö sedan tidigare. 
10 aug kl.8:00 - Anmälan öppnar för nya medlemmar

Är ni osäkra på vilken grupp ni ska anmäla er till kan ni läsa om våra grupper här.

Info om hösten: 
Terminsstart v.34 (gäller ej tävlingstrupper)
Träningshall: Terminen startar i Idrottshallen i Landskrona och så fort vår nya hall på Puls Arena är färdig, fortsätter träningarna där. 

Har ni några frågor kan ni alltid kontakta oss på kansli@gfidrottgymnastik.se 

Inför höstterminen 2017
2017-06-28 21:19
Anmälan
  • Alla medlemmar (nya som gamla) behöver anmäla sig på nytt på vår hemsida inför den nya terminen. 
  • Vi har en ny anmälningsfunktion, som tyvärr blivit försenad. Allra senast i början på augusti kommer anmälan komma upp här på vår hemsida. 
  • Gymnaster som var medlemmar under våren 2017 kommer ha förtur till platserna i grupperna. 
  • Samtidigt som anmälan sker, sker även betalning av medlems- och träningsavgift. 
Terminsstart
Terminen startar v.34 för samtliga Barn- och Ungdomsgrupper samt för Parkour Yngre och Fortsättning. Tävlingstruppernas ledare går ut med information gällande deras terminsstart. 

Träningshall
Från v.26 sker all träning i Idrottshallen i Landskrona (Karlslundsvägen 10, 26142 Landskrona). Där tränar vi fram till att vår helt nya träningshall står klar på Puls Arena. Vår nya hall beräknas bli färdig under september månad. 

Nya grupper
Inför höstterminen kommer vi starta upp lite nya grupper samt byta namn på flera av våra grupper. Under juli kommer vi lägga upp information gällande våra grupper och är ni osäkra på vilken vi ska anmäla er till kan ni alltid kontakta kansliet via mejl (kansli@gfidrottgymnastik.se).

Vi vill till sist önska er en fortsatt trevlig sommar, vi ses till hösten! 
Vi söker nya ledare inför höstterminen
2017-05-29 17:16

Just nu är vi i behov av nya ledare inför höstterminen. Vi söker ledare till flera olika grupper med varierande ålder och kunskap. Är det du som är vår nya ledare? 


Vi söker dig som är engagerad, ansvarstagande och positiv som person och som vill arbeta med barn och ungdomar. Det är meriterande om du varit ledare tidigare eller själv varit/är gymnast, men det är inget krav. Vi erbjuder våra ledare utbildning både internt samt genom Svenska Gymnastikförbundet och Skåneidrotten för att ge ledarna den kunskap som behövs. 


Som ledare i föreningen har dina barn en garanterad plats i föreningen.


Är du intresserad av att bli ledare eller vill du veta mer innan du bestämmer dig? Tveka inte att höra av dig till oss: kansli@gfidrottgymnastik.se 

Tack för en fin termin och uppvisning!
2017-05-15 16:37
Ännu en gång hade vi tur med vädret när det var dags för vår årliga våruppvisning, solen sken och till och med vindarna var varma. Vi vill tacka gymnaster, ledare och publik för en fin våruppvisning! 

Upphittad bilnyckel
Efter uppvisningen hittade vi en bilnyckel i gräset. Denna är inlämnad till polisen och kan återfås hos polisen i Landskrona. 

Terminsavslutning 
Våruppvisningen innebär också att terminen är slut för GSN- och parkourgrupperna (Parkour Äldre och tävlingstrupperna tränar några veckor till innan de tar uppehåll). Vi vill därför tacka för en härlig termin och vi hoppas att vi ses till hösten igen! 

Inför höstterminen
  • Vi har ett nytt anmälnings- och betalningssystem där alla medlemmar kommer behöva anmäla sig på nytt
  • Anmälan till höstterminen öppnar i början pp augusti och kommer läggas upp här på hemsidan
  • Medlemmar som betalt vårens termins- och medlemsavgift kommer ha förtur till platserna i grupperna, så har ni inte betalt er faktura för våren ännu är det dags
Till sist vi passa på att önska er alla ett fint sommaruppehåll! 
Våruppvisning 13 maj
2017-04-12 20:07
Det närmar sig vår årliga våruppvisning som (vid fint väder) hålls i gräset på Citadellet (Slottet). Vid dåligt väder är vi på Gymnastikens Hus

När: lördagen den 13 maj kl.13:00 
Kostnad: Gratis

Hjälp från föräldrar
- Kakor: Ni får väldigt gärna baka kakor som vi kan sälja på uppvisningen. Kakorna lämnas i kiosken innan uppvisningen 
- Kiosk: Vi behöver hjälp från några föräldrar som kan stå i kiosken, grilla korv, sköta musik eller fotografera under uppvisningen.
Anmäl ert intresse till oss via mejl: kansli@gfidrottgymnastik.se

Övrigt
- Specifik samlingstid, klädsel och övrig info skickar gruppens ledare ut via mejl.
- Våruppvisningen är även terminsavslutning för Föräldra-/Barngruppen, alla
  GSN-grupper samt Parkour Yngre och Parkour Fortsättning. 

Det brukar alltid bli en härlig eftermiddag där våra barn- och ungdomar visar upp vad de lärt sig under terminen. Så bjud med släkt och vänner och kom och njut av härlig gympa och parkour med oss! Vi ses där!
Nytt datum för årsmöte
2017-03-12 20:12
Tyvärr har tekniken inte varit på vår sida och till följd av detta måste vi byta datum för årsmötet. Vi hälsar därför alla medlemmar välkomna till årsmöte:

Tisdagen den 28 mars kl. 19:00 på Puls Arena
Mvh, Styrelsen för GF Idrott Gymnastikförening

Sportlov v.8
2017-02-18 12:20
Nästa vecka har några av våra grupper sportlov. 
Det är ingen träning för följande grupper v.8: 
  • Föräldra-/barn
  • GSN1 (4-5 år) 
  • GSN2 (5-6 år)
  • GSN2,5 (6-7 år)
  • GSN3 (7-9 år)
  • GSN4 (9+ år) 
  • Parkour Yngre
  • Parkour Fortsättning
  • Bastruppen
Minielittruppen, Elittruppen och Parkour Äldre tränar som vanligt. 

Hoppas ni alla får ett härligt sportlov!
God jul och gott nytt år!
2016-12-23 17:03
Vi i GF Idrott Gymnastikförening vill passa på att önska er en god jul och ett gott nytt år med tre härliga bilder från vår juluppvisning! 

  • Vårterminen startar v.2 för våra tävlingstrupper och v.3 för barn- och parkourgrupperna. 
  • Befintliga medlemmar (som gick i en barn- eller parkourgrupp) ska ha fått en faktura för vårterminen som ska vara betald senast 31/12 
  • Nya medlemmar anmäler sitt intresse här, så återkommer vi under januari månad om ni fått en plats eller inte.

Vi önskar er alla
GOD JUL & GOTT NYTT ÅR!
Inför vårterminen
2016-12-04 11:09
Först och främst vill vi passa på att tack för en fantastisk hösttermin och en härlig juluppvisning. Gårdagens juluppvisning innebär även terminsavslutning för våra GSN- och parkourgrupper (tävlingstrupperna och Parkour Äldre fortsätter någon vecka till innan de tar julledigt). 

Vårterminen 2017
Befintliga medlemmar behöver inte nyanmäla sig. De som under hösten gått i en GSN- eller parkourgrupp kommer under vecka 50 få en faktura för vårterminen som ska betalas senast 31 dec. Genom att betala fakturan bekräftar ni att ni vill behålla er plats till våren. Är det så att ni önskar byta grupp eller valt att inte fortsätta ber vi er kontakta oss via mejl (kansli@gfidrottgymnastik.se) så snart som möjligt. Har ni gått hos oss tidigare, men inte får er faktura under vecka 50, ber vi er även då kontakta oss via mejl. 

Nya medlemmar anmäler sitt intresse här, så kontaktar vi er i början på januari om ni fått en plats eller inte. 

Till sist önskar vi i GF Idrott Gymnastikförening er alla en god jul och ett gott nytt år! 
Viktiga datum under höstterminen
2016-10-16 21:01
Terminen är i fullgång och vi har precis passerat mitten på terminen. Vi har några viktiga datum som närmar sig med stormsteg.

21-23 okt - Vi arrangerar Rikscupen 2 och Mixed 
Träningen är inställd för samtliga grupper under helgen (21-23/10)

V.44 (31 okt till 6 nov) - Höstlov
Träningen är inställd för samtliga barn- och parkourgrupper

3 dec - Juluppvisning
Vår årliga juluppvisning går av stapeln där samtliga grupper i föreningen visar upp vad de lärt sig under hösten till ett härligt tema
Terminsstart och tillfällig träningshall
2016-08-09 13:08
Nu är det inte ens två veckor tills terminen drar igång. Från och med v.34 startar samtliga gymnastikskolor och parkourgrupper upp igen. 

Tillfällig träningshall
De två första veckorna på terminen kommer alla träningar ske i Idrottshallen (Karlslund) då vår ordinarie hall används för en fotoutställning. V.36 är vi tillbaka på Gymnastiken Hus (Kavallerigatan 4) igen.

Påminnelse - Bekräfta plats
Vi vill påminna alla gamla medlemmar att betala er faktura för höstterminen senast 15/8 för att bekräfta er plats. Har ni inte fått er faktura ber vi er kontakta oss snarast. 

Nya medlemmar
Vi är i full gång med att meddela alla nya medlemmar om de fått plats i grupperna till hösten eller inte. Allra senast v.33 kommer vi med beskeden.
Bekräfta er plats till hösten!
2016-07-19 22:34
Vi håller på att jobba för fullt med att förbereda för en nya härlig gympatermin. Under morgondagen kommer alla vårterminens medlemmar få höstterminens fakturor för tränings- och medlemsavgift utskickade på mejl. Dessa ska vara betalda senast 15/8 för att ni ska kunna behålla er plats i gruppen.

Får ni inte fakturan senast 30/7 eller om ni önskar byta grupp ber vi er kontakta vår kanslist så snart som möjligt för att inte gå miste om er plats. Ni når henne via mejl: my.b-s@hotmail.com

OBS! Nya medlemmar anmäler sitt intresse HÄR!

Vi hoppas att ni alla får en fortsatt härlig sommar! 
Vi ses till hösten!
GF Idrott Gymnastikförening
Tack för en fantastisk termin!
2016-06-06 13:01
Vi vill tacka alla gymnaster, föräldrar och ledare för en fantastisk vårtermin och en härlig våruppvisning! Samtliga gymnastikskolor och parkourgrupper (ej Parkour Äldre) har nu sommaruppehåll och vi startar igen i mitten på augusti. 
Är du vår nya ledare?
2016-05-26 16:16

Vi är ständigt på jakt efter nya förmågor som kan bidra med nya synvinklar och ny kunskap till vår förening. Just nu är vi i behov av fler ledare i många av våra grupper och undrar därför om just du kan tänka dig bli ledare hos oss?


Det är meriterande om du varit ledare tidigare eller själv varit/är gymnast, men det är inget krav. Vi erbjuder våra ledare utbildning både internt samt genom Svenska Gymnastikförbundet och Skåneidrotten för att ge ledarna den kunskap som behövs.  


Som ledare i föreningen har dina barn dessutom en garanterad plats i föreningen. 


Är du intresserad av att bli ledare eller vill du veta mer innan du bestämmer dig? Tveka inte att höra av dig till oss: gymnastik@gfidrott.se


Våruppvisning 5 juni
2016-05-16 12:24
Söndagen den 5 juni är det dags för vår årliga våruppvisning. Vi hoppas på att vi har tur med vädret (som vi brukar) och håller då uppvisningen på Citadellet (Slottet).Vid dåligt väder kommer vi hålla uppvisningen på Gymnastikens Hus. 

Tider
12.00 Uppvisningsstart
ca. 13.30 Beräknas uppvisningen avslutas.

Hjälp
  • Vi är i behov av föräldrar som kan baka kakor, dessa lämnas i kiosken innan uppvisningen. 
  • Vi behöver hjälp av er föräldrar med att stå i kiosk, grilla korv, sköta musik samt fotografera. Kan ni tänka er detta får ni gärna kontakta My vi mejl, eller er grupps ledare så snart som möjligt.
Övrigt
Samlingstid, klädsel och övrig information går varje grupps ledare ut med under veckan som kommer. 

Det brukar vara en härlig eftermiddag där våra barn- och ungdomar visar upp vad de lärt sig under terminen. Så bjud med släkt och vänner och kom och njut av härlig gympa och parkour med oss! Vi ses där!
Påsklov!
2016-03-13 23:34
Under påskhelgen (från fredagen den 25/3 till måndagen den 28/3) håller vi Påsklov på Gymnastikens Hus och träningen är inställd för samtliga grupper.

Parkour yngre ställer dessutom in måndagen den 21/3
Nytt datum för Årsmöte!
2016-03-07 22:10
Vi har blivit tvungna att ändra datumet för GF Idrott Gymnastikförenings årsmöte. Nytt datum för årsmötet är onsdagen den 30 mars kl.18.30 på Puls Arena. Vi hälsar er ännu en gång välkomna!
Sportlov och inställda träningar
2016-02-19 07:15

Vecka 8 har vi sportlov på Gymnastikens Hus och det är därför ingen träning för Föräldrar/barn, GSN1, GSN2, GSN3, GSN4, Parkour Yngre och Parkour Fortsättning. Vi ses som vanligt igen v.9.


Ha ett bra Sportlov! 

Juluppvisning 5/12
2015-11-16 11:24
Årets juluppvisning närmar sig med stormsteg. Lördagen den 5 december kl.13.00 är det dags. I år har vi valt att ta med er in i Disney-världen. Alla föreningens grupper är med och visar upp sig.
Nyheter från våra grupper
Det finns inga nyheter..
 
Våra sponsorer
Stötta oss